Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HND-A
Povratak na članak

Saša Leković o prijetnjama muškarca (73): Problem je u količini prijetnji, a ne u uhićenom

Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava zbog prijetnji.

Komentari 14

DU
Deleted user
11:35 29.11.2016.

Još jedan "ugrožen" od penzića od kojeg kruh otima.

VL
Avatar comparator
comparator
11:36 29.11.2016.

Meni je ova vijest pokazatelj kako je agresivna politika takozvanog novinarskog društva urodila njima željenim plodom što je i dio svojevrsnog rata u zauzimanju političkog prostora u medijima koji služi za lakše plasiranje laži o agresivnosti i neraspoloženju prema novinarima. Mislim da Saša Leković nije novinar no ako mu je netko prijetio onda je grdno pogriješio jer je nasilje nedopustivo ,a to što mi od novinara trpimo političko nasilje i ti neprijateljsko i agresivno je manjkavost sustava koji nije na kulturološkoj razini struke nego na očajno niskim razinama.

VL
AB
abendblatt
11:47 29.11.2016.

Pa to je sloboda govora za koju se zalaze HND, kad su novinari u pitanju.

VL
SK
skypilot
12:31 29.11.2016.

A kaznena prijava protiv Lekovića zbog širenja lažnih vijesti i uzbunjivanja javnosti u svezi lažnog atentata? Tko će to podići po službenoj dužnosti druže Orepoću i druže Cvitan?

VL
DU
Deleted user
12:35 29.11.2016.

Google je nemoćan u pronalasku slike na kojoj se predsjednik"HND"-a smiješi?!Tko su ti novinari koje on predstavlja?

VL
DU
Deleted user
13:23 29.11.2016.

Jesenti milu bigulicu, taj Leković Sašenjka pretvara se u drugoga Pupovc dr. Milojka. Što bi rekli Amerikanci, ta dvojica ugrožena su 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, pa ne stignu ni spavati. Zato i izgledaju tako iscrpljeno.

VL
AP
ante_pustinjak
12:36 29.11.2016.

ovaj cakani sašica nikako da se odluči: jesu li vijci bile narezani/napiljeni ili su se odvrnule matice?! prvo je bilo riječ o narezanim vijcima a u saborskom odboru o odvrnutim maticama!!! kako bi bilo da ga se prisili na izjavu a da pri tom bude priključen na detektor laži?! možda bismo tada čuli i neku treću verziju, zar ne!? tip stvarno ima bujnu maštu, svaka čast! i ja kažem kao u on onoj pjesmi: e, moj saša...

VL
MA
Malinac
11:52 29.11.2016.

Prijetio mu starac i policija otkrila da je prijetio a znali se razlog zbog cega je prijetio mozda bi i taj razlog trebalo pronaci i sankcionisati mislim da covjek u tim godinama je imao neki razlog ni ovaj tip kojemu je prijetnja upucena nije svetac.

VL
LU
luli
13:25 29.11.2016.

Do kada ce taj agresor terorizirati hrvatsku javnost?????!!

VL
RO
Rora61
14:17 29.11.2016.

nažalost nakon 25 godina hrvatske samostalnosti još uvijek našim medijskim prostorom vladaju komunjare uz ruku pod ruku sa veliko srbima i vode velikosrpsku i anti Hrvatsku politiku i to će trajati tako dugo dok takvi" Saše Lekovići"i njmu slični stvarnii ne zaglave i ne požanju ono što sijeju.

VL
SD
sdpesticid
14:48 29.11.2016.

poligraf bi morao mup odraditi po službenoj dužnosti jer ini je svašta već napričao. kada uzmemo u obzir da se ''slučaj'' dogodio izvan rh, tako možemo uzeti u obzir i da je ''ako'' netko iz srbije nešto učinio. ponavljam, ako se dogodilo to što tvrdi, a sve je uspio prenijeti u hrvatske medije i to shodno obnašanju svoje funkcije. sve ovo izgleda kao dobro osmišljen plan samopromocije ili čega već a ne stvarne ugroze. no, mup je na redu zajedno s dorh-om i nema nam druge već pričekati završetak istrage koju je pak zatražio putem medija ''hnd'' a ne sam leković, što je opet čudno. što se tiče prijetnji bilo komu, obavezno sankcionirati. bolje spriječiti već liječiti, makar i dedek bio u pitanju.

VL
Avatar kravata
kravata
12:29 30.11.2016.

Gospidine dajte ostavku i zaposlite se na radnom mjestu gdje nema pretnji .

VL
GU
General_U
14:42 30.11.2016.

poštenom čovjeku nitko ne prijeti, ako se to slučajno i dogodi policija nikoga ne prtivodi saša ima povlasteni položaj kod policije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.