Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planuo u trenu

Podigao poklopac motora iz kojeg se dimilo pa ostao bez auta

izgorio auto (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
29.11.2012.
u 10:40

Alfa Romeo izgorio je na parkiralištu u Bjelovaru zbog tehničkog kvara. Srećom, nitko nije ozlijeđen

Osobni automobil marke Alfa Romeo izgorio je u srijedu u dvorištu bivše ciglane u Bjelovaru. Vozač je u Ivanovčanskoj oko 12.40 sati parkirao auto i ostavio ga da radi.

No iz Alfe se počelo dimiti i, kad je to vozač to primijetio, otvorio je poklopac motora. Vatra se razbuktala i zahvatila cijelo vozilo, a na mjesto događaja brzo su stigli i bjelovarski policajci. Auto je u potpunosti izgorio. 

Očevidom je utvrđeno da se auto sam zapalio zbog tehničkog kvara. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

>>U požaru u zagrebačkoj Dubravi izgorio ukradeni automobil

Komentara 1

JA
jamanuša
10:57 29.11.2012.

kako se dogodilo u krugu tvornice čudno je kao nije nitko intervenirao sa vatrogasnim aparatom i spriječio širenje požara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije