Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulice okovane ledom

'Pod snijegom': Josipoviću najlakše, Bandiću najteže

'12,12.2012. Zagreb- Buzanova ulica u kojoj stanuje gradonacelnik Milan Bandic Photo: Boris Scitar/VLM'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/8
13.12.2012.
u 09:37

Iako naši istaknuti političari nisu sami čistili snijeg, unatoč viskom položaju koji obnašaju nisu imali povlašten status

Ni funkcija predsjednika, premijera ili gradonačelnika nije pomogla Ivi Josipoviću, Zoranu Milanoviću, a ni Milanu Bandiću da se ulice u kojima stanuju očiste bolje od ostalih. Četvrti dan nakon prestanka padalina među najneprohodnijima bila je tako Bužanova ulica u kojoj stanuje Milan Bandić, ujedno i počasni šef stožera zagrebačke Zimske službe.

Da dan prije nije očišćena obližnja atletska staza, na kojoj gradonačelnik svako jutro otrči nekoliko krugova, zaista bismo ga mogli i pohvaliti s obrazloženjem da je samo “prvi među jednakima”. Ovako je prioritetno čišćenje staze, dok je pola grada i dalje okovano, bacilo sjenu i na njegov angažman u čišćenju nogostupa uza zgradu u kojoj živi koji izgleda kao da je sredina ljeta. Tko je očistio snijeg oko zgrade u kojoj stanuje predsjednik, nismo uspjeli doznati, ali je nogostup na tom dijelu Palmotićeve očišćen bolje nego uz druge zgrade u ulici.

U zgradi premijera u Krajiškoj navodno postoji raspored kada koji od stanara čisti snijeg, a susjedi kažu da se Milanović prošlih godina hvatao lopate. Krajiškom ulicom ralica kao da nije ni prošla, a nisu očišćena ni parkirališna mjesta. Više sreće imao je šef HDZ-a, Domagojeva je dobro očišćena, a prilaz zgradi očistili su stanari čiji je bio red.

Ključne riječi

Komentara 9

VI
Vito
07:36 14.12.2012.

Predsjedniku je netko očistio ulaz Foto: Boris Ščitar/Večernji list Koji d u p e l i z a c Očito namjerno ne želi slikati Đorđićevu, skliska kao da je napušteno klizalište, a ne prometnica koja praktički spaja predsjednikovu kuću saa zgradom Ministarstva vanjskih poslova Potpuno neočišćena, opasna za sva vozila pa tako i za predsjednikovu pratnju koja ima dva parkirna mjesta, istina očišćena, ali do njih se može samo preko nekoliko centimetara leda

VI
Vito
07:43 14.12.2012.

13.12.2012. u 19:32h kakodosadno - Evo mogu potvrditi da danas u Gajnicama u 15,30 sati sve izgleda kao da je snijeg pao jutros. Ralice odavno prošle i sve posipale solju. Samo dokaz pljačke Zašto plajčka? nama govore, nama pišu: sol sol ne djeluje ispod -4°C A onda je posipaju po ulicama Evo i sad čitam u ovom "večernjaku" da je -4°C Zašto posipati sol kad ne djeluje Samo troše da bi trošili I tako potrošili predviđeno za ovu godinu, ne sezonu zime Tako su potrošili sol i jedne od proteklih suhih zimskih mjeseci, jer su predvidjeli posipanje pa su posipali, nema veze treba li ili ne

Avatar DucMan
DucMan
18:21 13.12.2012.

Danas,13.12. početak Tratinske kod Cibone i dalje pod debelim slojem leda i utabanog snijega.To nije neka sporedna kvartovska ulica a već je 5 dana pod 5-10 cm debelim ledom. To je već čisti nerad i neodgovornost službijer već 4 dna ne pada snijeg. Ja znam da zimska služba nije mogla odmah sve počistiti i da je u subotu bilo zbilja izvanredno stanje, ali te isprike više ne vrijede. Bandićevo žderanje snijega baš i ne funkcionira. Bolje mu ide zimska salama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije