Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počinje TVZ-ova ALUMNIJADA

TVZ
Foto: TVZ
1/2
26.09.2023.
u 15:26

Alumni Tehničkog veleučilišta u Zagrebu obilježava 3. godišnjicu 27. rujna na lokaciji Peron 16, u Magazinskoj ulici u Zagrebu.

Okupljanjem preko 25 tvrtki i 700 alumna iz Hrvatske i regije ističe se snaga zajednice koja djeluje u širokom sektoru gospodarstva IT-a, elektrotehnike, strojarstva, graditeljstva. Intenzivan rast tržišta u ovim područjima postavlja iz dana u dan nove izazove kojima umrežavanje i suradnja značajno doprinosi razvoju, inovativnim projektima te ostvarivanju uspjeha i razvojnih planova.

Izvanredno zadovoljstvo napredovanjem tvrtki u kojima rade i vode ih bivši studenti TVZ-a želi se podijeliti tijekom bogatog programa događanja. O tome kako Hrvatska može biti značajno mjesto inovativnih iskoraka u načinu poslovanja i vođenja tvrtki govorit će na panelu Jan De Jong i Paul Bradbury.

Svakako jedno od inspirativnih mjesta za druženja ove srijede je Peron 16. Službeni dio programa počinje od 17 sati uz sudjelovanje sponzora i uzvanika, dok se od 22 sata priprema After networking party.

Foto: TVZ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije