Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATJECANJE PASA

Počinje Svjetsko prvenstvo pasa tragača

prvenstvo
Maja Šantoši/Pixsell
12.04.2011.
u 07:49

Na petodnevnom natjecanju sudjelovat će ekipe iz 20 zemalja sa 38 potražnih pasa

VIROVITICA - U organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza od 13. do 17. travnja u Virovitici i okolici održat će se 17. svjetsko prvenstvo pasa tragača( FCI). Sudjelovanje na prvenstvu prijavile su tragačke ekipe iz 20 država sa 38 pasa tragača kojima će danas, na Pustari Višnjica nedaleko od Slatine, Virovitičko-podravska županija i Općina Sopje prirediti dobrodošlicu.  

U srijedu će biti obavljen veterinarski pregled pasa tragača i izvlačenje startnih grupa, a u 17 sati, u središtu Virovitice, svečano će biti otvoreno Svjetsko prvenstvo. Natjecanja započinju u četvrtak i trajat će sve do nedjelje kada će u 17 sati u Virovitici biti proglašeni rezultati 17. FCI - Svjetskog prvenstva pasa tragača.

Ključne riječi

Komentara 1

HO
hotfishlake
09:22 12.04.2011.

ti psi jako slice konjima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije