Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAMSKA DRŽAVA
Povratak na članak

Poziv na jezivi pokolj: 'Počinje Ramazan, napadnite nevjernike u domovima'

U prošlim je godinama upravo u 30-dnevnom razdoblju Ramazana počinjen veći broj zločina Islamske države

Komentari 16

BO
borac2525
15:26 26.05.2017.

Evo vec su napali kršcane u egiptu i poubijali 30 tak ljudi koji su se sa hodocasca vracali autobisima

VL
Avatar sidhara
sidhara
15:16 26.05.2017.

Ovi najvise zla nanose muslimanskome svijetu. Sada citav svijet ne simpatizira tu religiju radi njih. Oni sami bi se trebali rijesti njih, da ih svijet ne zamrzi radi te gamadi.

VL
DM
dms
21:43 26.05.2017.

U naslovu ste napisali teroristički proglas i poziv na ubijanje i time prekršili nekoliko zakona. Da u ovoj državi institucije rade svoj posao, već bi bili kažnjeni , dakle niste samo vi krivi već i oni koji su vas trebalili u tome spriječiti.

VL
Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
19:19 26.05.2017.

Nikada ne treba smetnuti s uma da je suština Islama (Islam=čist; pravovjeran) u tome da nas Kršćane smatraju "zabludjelom braćom" koji su upropastili Božji Plan i vjeruju da su upravo oni (pripadnici Islama) preko proroka (Izaslanika) Muhameda od Boga "pozvani"i" da nas bilo milom , bilo silom vrate na.... "pravi put"! Stoga o nekakvoj miroljubivoj "multikulturalnosti" uopće ne treba imati bilo kakvih iluzija , a islamski "ekstremisti" samo otvorenije pokazuju samu suštinu "odnosa" između Kršćanstva i Islama!

VL
Avatar Semper5
Semper5
08:47 28.05.2017.

U Njemačkoj žena napadnuta i brutalno pretučena. Kad se požalila na fejsu i objavila video s ozljedama, rečeno joj je da je rasist, da je netolerantna (valjda je trebala šutke otrpjeti), nakon čega joj je fejs maknuo status zbog "govora mržnje". U Engleskoj ženu, majku troje djece, ugrabili "izbjeglice" iz Sirije u sred bijela dana s ceste, uvukli ju u kuću, pretukli i silovali. Sve je vidjela susjeda preko puta. Policija je odbila poduzeti bilo što, odbila je uzeti izjavu svjedokinje. a čovjeka koji je nakon toga sudjelovao u organizariji prosvjeda tražeći pravdu i akciju pravne države su zbog toga uhitili. Ne brine mene ISIL, mene brine mentalni sklop EU političara koji ovakve stvari ne samo toleriraju, već i potiču. Očigledno je neka viša agenda u igri, pri čemu su životi i sigurnost građana u EU apsolutno nebitni.

VL
NE
neda123
01:47 27.05.2017.

najveći nevjernici su baš ti, koji kolju vjernike, da su vjernici ne bi ubijali, jer svaka dobra vjera uči o ljubavi prema svom bližnjem. Uostalom, kakvu to oni vjeru upražnjavaju, jednog vojskovođe ili pravog Božjeg sina?...kako izgleda, oni ne znajuaju tko je Božji sin, ali znaju koji je vražji...Sotona...dovoljno ih je pogledati kako izgledaju u odmah se zna, kamo pripadaju. To zlo, treba što prije ukloniti sa ovoga lijepog Planeta....

VL
ZA
zagabria1
17:14 26.05.2017.

Inače malo statistike, muslimani nikada neće likvidirati toliko kršćana koliko su ih sami kršćani likvidirali dosad. Nazdravlje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.