Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV ZARAZE
Povratak na članak

VIDEO Počinje masovnije cijepljenje u Domu sportova: Otvoreni novi punktovi

Očekuje se kako će danas biti cijepljeno oko 800 ljudi.

Komentari 17

Avatar Medusa
Medusa
10:40 05.05.2021.

Širenje straha... Prokušana metoda... Džabe

VL
DU
Deleted user
10:13 05.05.2021.

koja je ovo glupa parola "misli na druge" ako je istina da cijepljeni mogu prenositi zarazu ...valjda se cijepis da tebi nista ne bude.....

VL
Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
10:23 05.05.2021.

Ja sam od prvog dana govorio da će se u svijetu maximalno cijepiti 20% ljudi, starci hipnotizirani medijima i medicinska i srodne struke i to isto vidimo da masovno odbijaju. Ko bi želio nešto eksperimentalno u sebe kada čak i ustav RH kaže da je zabranjeno eksperimentiranje na ljudima? Kada vide da cijepljeni umiru ko muhe jer sve se dozna unatoč cenzuri medija i kada se cijepljeni redovito raztbole "covid simptomima", postanu nakon cijepljenja pozitivni! Zato će im i covid putovnice propast, morat će ih ukinut ako žele da ljudi i dalje robuju za njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.