Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Počinili razbojništvo na benzinskoj postaji na autocesti A3, policija i dalje traga

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
18.12.2018.
u 13:06

Policija apelira na građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192

Na benzinskoj postaji "Novska-jug“, na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, sinoć oko 21,30 sati dvojica nepoznatih muškaraca počinila su razbojništvo.

Oni su uz prijetnju vatrenim oružjem te primjenom fizičke sile nad 23-godišnjom djelatnicom ukrali novac, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Odmah po saznanju za ovo razbojništvo policijski službenici su poduzeli sve operativno-taktičke mjere i radnje s ciljem pronalaska počinitelja, ali bez uspjeha. Policija apelira na građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije