Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani otvorenih vrata
Povratak na članak

Početna plaća 1900 eura: Fly Emirates stižu u Zagreb, traže nove kandidate

Od kandidata se očekuje da budu pozitivni i komunikativni, a ugodna vanjština i pristupačna neverbalna komunikacija su plus.

Komentari 12

MR
mrkoje
16:31 10.06.2015.

Marhaba iz valjeva republika srbija, javljam se u vezi slobodnog mesta za pilot zenu, moja leposava je sramezljiva na pocetku pa sam zamolen da ja kao njen suprug i menadzer intervenisem za nju, prvo sto zelim da kazem je daa je leposava dobra supruga dobar covek, nosi i maramu od malena, voli muslimane a zna i arapski jer gleda ove turske serije non-stop. letela je jednom i od beograda za nis... mi bi prvo da popunimo formulare i da nam ih posaljete ako moze , cekamamo odgovor, selam svima

VL
JA
jasno
15:49 10.06.2015.

od vas se ocekuje da nosite djelimicnu maramu na glavi sa kapuljacom a od vasih muzeva, brace i ostale clanove obitelji da vas ne gledaju kao da ste muslimanka, to vazi za hriscanke naravno, a ako vas netko pogrdi ,mozeteete reci da ste casne sestre ,i da vi niste jedna od 1001 noci, da nemate veze sa terrorom i da casno zaradjujete novac

VL
JU
juliata
16:13 10.06.2015.

gdje mogu da se prijavim, imam i maramicu, a muslimane postujem, znam i kako se pravi turska kava, a naucio sam i arapski jer moja najbolja prijateljica je muslimanka, inace volim arabiju i jako sam zadovljna na naftna polja, volimm i da klanjam, eto bas sam se sjetila kako su primitvni oni koji pisu i vredjaju muslimane,da mislim na ono charli hebdo... ja sam vrlo zainteresirana da poboljsam moj arapski, kad mogu i gdje da se prijavim ?

VL
IK
ikonoklast
14:37 10.06.2015.

a triba znat i jezike a ne ko ovca u dress codeu

VL
DU
Deleted user
17:05 10.06.2015.

Postovani novinarcicu, kao prvo kompanija Fly Emirates ne postoji. Postoji kompanija Emirates te njezina kcerka Fly Dubai. Kao drugo, to nije prvi puta da rade audiciju u Hrvatskoj i vec dosta nasih leti za njih. O tome da su 1900 eura za Dubai smijesne pare, i da se od toga tamo ne moze posteno zivjeti, ne zelim ovdje uopce raspravljati!

VL
RL
@rlando
15:53 10.06.2015.

Pa da , nama se ništa ne isplati, samo ne znam gdje to ima početnicka plaća 1900 eur, još si stalno u zraku pa je nemaš ni vremena trošiti, jedino mi se ne svidjaju ovi turbani na glavi.

VL
Avatar Perica1
Perica1
13:50 10.06.2015.

Svatko tko je u stanju sagledati cijelu sliku ( the whole picture) to se ne isplati. Kao ni odlazak na cruiser.

VL
FI
fixnixx
13:41 10.06.2015.

Kakvog li bombastičnog naslova. To je 1900 EUR BRUTO, bez zdravstvenog i bez mirovinskog. Taj cijeli iznos nije dovoljan za pristojni stan u Dubai-u već ga se mora dijeliti s nekoliko osoba što možda i nije neki problem s obzirom na vrstu posla. Ono malo što ostane je za hranu. Tko voli nek izvoli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.