Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena birališta
Povratak na članak

Počeo referendum o budućnosti Britanije u EU

Oko 41 tisuće birališta diljem zemlje otvoreno je od 7 do 22 sata po mjesnom vremenu a pravo glasa na "Referendumu o budućnosti Ujedinjenoj Kraljevstva u Europskoj uniji" ima oko 45 milijuna ljudi

Komentari 5

Avatar nekakav
nekakav
11:56 23.06.2016.

neće britanci izaći iz unije, jako dobro znaju što im ona nosi. radi unije su oni i tolko bogati. kad su pristupali u uniju, pred 40 godina, bili su bijeda. zaostali. a na račun velikog zajedničkog tržišta, i posebno masnihsnih dotacija iz unije, za potporu industriji, trgovini, poljoprivredi, izrasli u silu. i inače su oni trgovačka nacija, pa su svjesni što bi bilo da odu iz unije. london bi opustio. sve najveće banke su već najavile da će sjedište preseliti odmah ako izađu. a tek ruski i ostali milijarderi... budete premier ligu počeli gledati u nekim drugim terminima, i kanalima, kad ih napuste kriminalci.

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:13 23.06.2016.

A nisam ni primjetio da su u EU a oni bi van. Good bye and good luck!

VL
DU
Deleted user
17:39 23.06.2016.

Odmah JNA na Shetland...najslicnije je Shentilju...

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
06:16 24.06.2016.

Ajde Britanci izađite iz tamnice naroda. Kad već naši poltroni i beskičmenjaci ne smiju ni mu, ni bu.

VL
RM
rmd3
10:37 23.06.2016.

Raspisali ste se na dan referenduma VL dok mjesecima nikakav info o tome .Jedva ćekam sta ce te napisat poslije ovog dana ajmooo Britanci pokazite ovim opranim EU mozgovima da mozete sami vladat svojim drzavom bez kojekakvih kvota regulativa ii kojekakvih nebuloza iz politicko kriminalnig gnijzda Brissela .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.