Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam

Počeo 2. Rijeka Nautic Show

Rijeka Nautic Show
Foto: ilustracija
26.09.2014.
u 14:01

Jedriličarska regata kluba 3.maj i WAKE UP Rijeka u organizaciji tvrtki RISTcable d.o.o. i Aqua Silentum d.o.o. dio su sportskog programa Rijeka Nautic Show-a

Na Gatu Karoline Riječke danas je otvoren 2. "Rijeka Nautic Show". Posjetiteljima Rijeka Nautic Show-a svoje će proizvode, usluge i različitu opremu predstaviti 55 izlagača s 40 plovila od čeka njih 20-tak u moru.

Ovogodišnji sajam poseban je po iznimno bogatom i atraktivnom pratećem programu. Uz besplatne vožnje brodovima "Vila Velebita“ i trimaranom (glass boat) tvrtke AB-ING Optimum, posjetitelji će imati priliku razgledati ophodni ratni brod i diverzantsku podmornicu Ministarstva obrane, izložbu inovacija i tehničkog stvaralaštva, članica Zajednice tehničke kulture Rijeka, vidjeti pokaznu vježbu na moru Županijskog obavještajnog centra i poslušati brojna zanimljiva predavanja.

Jedriličarska regata kluba 3.maj i WAKE UP Rijeka u organizaciji tvrtki RISTcable d.o.o. i Aqua Silentum d.o.o. dio su sportskog programa Rijeka Nautic Show-a.

>> Otvoren trodnevni sajam Rijeka Nautic Show

>> U petak prvo izdanje Rijeka Nautic Showa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije