Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Malčanski berberin'

Počelo suđenje srpskom serijskom silovatelju: 'Činim to iz osvete'

Ninoslav Jovanović
Foto: MUP Srbije/Blic
1/3
08.07.2020.
u 15:23

Majka otete djevojčice rekla je da su muž i ona sudu dali iskaz o onome što se dogodilo, te da je zadovoljna dosadašnjim tokom suđenja

Jutros je na Višem sudu u Nišu počelo suđenje serijskom silovatelju i pedofilu Ninoslavu Jovanoviću poznatijem kao "Malčanski berberin".

Riječ je o prvom ročištu ovog slučaja dok je na prethodnom pripremnom zatražena dodatna psihološka analiza i kompletiranje dokumentacije za prethodni postupak vještačenja obavljen u Beogradu, piše Kurir. Za ovo suđenje postoji velik interes javnosti jer je slučaj otmice djevojčice bio jedan od najpraćenijih događaja u medijima širom Srbije, ali je suđenje zatvoreno za javnost. Unatoč tome ispred zgrade suda dočekali su ga brojni novinari.

Majka otete djevojčice rekla je da su muž i ona sudu dali iskaz o onome što se dogodilo, te da je zadovoljna dosadašnjim tokom suđenja.

Jovanović je u listopadu 2018. godine izašao iz zatvora u kojem je bio jer je seksualno uznemiravao žene preko Facebooka. Lani u ožujku je za Kurir ispričao svoju ispovijest koja nije odmah objavljena zbog "stavova koje normalan čovjek ne može zamisliti", pojasnili su iz Kurira.

- Slobodno mogu reći da sam tako nešto napravio iz osvete. To nije bilo nasumično. Zašto sam to napravio, ja dobro znam, a sve što mogu reći je tko kako sije, tako će i žeti. Što sam učinio, učinio sam. Ja sam svoj dug državi otplatio, ali što se radi hajka da se se sklonim sa ulice, iz grada? Zbog toga ne mogu šutjeti - ispričao je tom prilikom Jovanović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije