Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maloljetnici ovisni o kocki
Povratak na članak

Ispovijest ovisnika: Počelo je s pet kuna. Kockao sam da bih imao opet za kockanje

"Krao sam doma, a kad sam jednom uzeo baki cijelu mirovinu, što inače nikad ne bih napravio, rekao sam mami da imam problem"

Komentari 3

BE
belimo
13:15 10.02.2017.

Još ni jedan komentar do sada nije stigao na ovu temu koja je vrlo bitna u našem društvu jer kocka uništava značajan dio mladih, a i onih starijih. Ali kad je tema sabor i cirkus vezan uz neke glupe teme pristižu stotine komentara uglavnom od stranačkih "stručnjaka" i plaćenika....

VL
CI
civis
13:31 10.02.2017.

ja im żelim puno sreće da se uspiju izliječiti ali mislim da neće uspjeti jer kocka je jaća od bilo koje ovisnosti, jedino rješenje je da se zatvore sve kockarnice u Hrvatskoj a to je nemoguće jer našoj drżavi jee bitno da ubiru novac i nije ih briga za nikoga

VL
Avatar kiLLy
kiLLy
14:07 10.02.2017.

I to su sve djeca koja ne bi smjela pristupiti bilo cemu od navedenog prije 18. godine. Naprotiv, oni su do svoje 18. vec vjesti kockari i u problemima do grla. Kockarnice i kladionice lupiti po djepu masno za svakog maloljetnika koji se nadje u njihovim prostorijama...za pocetak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.