Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HU DOBRA VOLJA
Povratak na članak

Počelo je prikupljane poklona za siromašnu djecu, evo kako možete pomoći

Pokloni se prikupljaju najkasnije do 10.12. jer njihov Djed Božićnjak na put kreće 15.12.

Komentari 1

KO
Kokoiduhovi
08:00 26.11.2019.

Tako je, pozivamo Predsjednicu, Predsjednika Vlade, saborske zastupnike, ministre, direktore državnih agencija i zavoda, tajkune, one koji su kupili vile u Ravnoj Gori, koji imaju jahte,heliče, stanove u Londonu,Parizu, Firenci,Rimu,New Yorku,..da odvoje malo od svojih vječno gladnih usta. I toto ne da traže donatore za poklone pa da ih daju kao svoje, ili da se kupi na trošak proračuna, pa se glumi dobrotvore. Jer nije valjda da će oni koji imaju malo i najmanje, opet biti glavni u pomaganju. Crkva, ona zaista ima, Od toga što ima, isto neka da najpotrebitijima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.