Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Spice

Počeli ispitivati svjedoke - prvo odvjetnici povezani s Podravkom

podravka
Večernji list
16.06.2010.
u 16:37

Na saslušanje su, u pratnji svojih odvjetnika, došla i dvojica bivših Podravkinih menadžera Zdravko Šestak i Josip Pavlović.

Obrana šestorice bivših menadžera te bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, osumnjičenih u aferi Spice zbog malverzacija Podravkinim dionicama, počela je danas saslušavati svoje svjedoke.

Poziv za svjedočenje dobio je odvjetnik Oleg Uskoković, prvi direktor Fime Ami kod koje su na Malti pohranjene dionice koprivničke prehrambene tvrtke, Tin Dolički, također odvjetnik i bivši član Nadzornog odbora Podravke, te Mladen Markoč, pravni savjetnik Podravke.

Obrana osumnjičenih za milijunske malverzacije već je najavila da će nakon saslušanja predložiti Uskoku i ispitivanje svojih svjedoka. Najzvučnije ime među njih 56 svakako je bivši premijer Ivo Sanader. Njega je obrana pozvala za svjedoka jer je prvoosumnjičeni Darko Marinac, bivši šef Podravkine uprave, u svome iskazu pred istražiteljima naveo da je telefonski obavijestio tadašnjeg predsjednika Vlade o situaciji u tvrtki kojoj je bio na čelu. Sanader će biti saslušan kao posljednji svjedok tek u rujnu.

Na saslušanje su, u pratnji svojih odvjetnika, došla i dvojica bivših Podravkinih menadžera Zdravko Šestak i Josip Pavlović.

Komentara 3

udari šefa
18:12 16.06.2010.

sve njih da lome kamenje treba poslat...

VI
vidovit
17:05 16.06.2010.

na žalost, nakraju ove\" PRIČE\" največu korist če imati odvijetnici.S poštovanjem VALTER.

MI
Mick
17:20 16.06.2010.

Nazalost nema pravne drzave pa i ovi lopovi nece biti kaznjeni .Normalno tu citavu elitu pred zid ,jer oni nista nisu bolji od milosevica onje ubijao i pljackao ovi navodno Ne ubijaju ali pljackaju. Naj bolji su u svijetu po tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije