Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na obali Dunava

Počela sezona kupanja na Vukovarskoj adi

kupanje, rijeka (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
15.07.2013.
u 08:45

Ada je uređena pa ima sportskih i ugostiteljskih objekata, a organiziraju se i svakodnevni prijevoz čamcima

Već sedmu godinu Vukovarci mogu ljetne dane provoditi kupajući se i zabavljajući na Vukovarskoj adi na lijevoj dunavskoj obali što nisu mogli od 1991.

Zahvaljujući volonterima Športsko-ribolovne udruge Dunav, ada je uređena pa ima sportskih i ugostiteljskih objekata, a organiziraju i svakodnevni prijevoz čamcima, radnim danima od 11 do 20, a vikendom i blagdanom od 10 do 20 sati.

Prijevoz je besplatan za članove ŠRU Dunav ako plate članarinu od 35 kuna za cijelu sezonu. Ivica Franić, predsjednik ŠRU Dunav podsjeća kako od ove godine čamci za prijevoz na adu kreću s novog pristaništa ispod dvorca obitelji Eltz gdje izletnici imaju besplatno parkiralište, a djeca obvezno moraju imati na sebi spasilački prsluk koji je atestiran i dobit će ga na ulazu u čamac. Najavljuje i filmske projekcije na adi, ali i učenje stranih jezika.

>>Vukovar: Predstavljene turističke aplikacije za mobilne telefone

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije