Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatne tužbe
Povratak na članak

Počela rasprava u postupku u kojemu Slavko Linić tuži Slavicu Šotu za klevete i uvredu

Linić tereti Slavicu Šotu iz Riječkog pokreta otpora da je 17. rujna 2014. tijekom javnog istupa na Korzu iznijela neistinu rekavši da „postoji dokumentacija kako je Linić vrh organizirane kriminalne organizacije“ te da je time počinila klevetu

Komentari 11

DU
Deleted user
19:35 12.01.2016.

A mnogi se pitaju što učiniti s Golim otokom ! Pa nije niti dovoljno velik za sve koji bi trebali tamo završiti te tesati kamen, vaditi sol, ribariti mrežom i uglavnom konačno jednom raditi svojim rukama i u znoju lica svoga.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:51 12.01.2016.

Slavica Šota je zaslužila biti osoba godine u HR... npr. otkrila je kako gradonačenik odojko namješta ispod tržišne cijene poslovne prostore ,rečeno je i kome a sad iznajmljuje taj isti prostor koji je dobio pod ne tržnišnim cijenama po punono većim, .... drugim rječima vi uzmete postanara u sobu za 300 kn pa taj isti prostor iznajmljuje podstanar za 100 eura... i to prostor na Korzu u samom centru grada

VL
DU
Deleted user
19:22 12.01.2016.

Zašto nije tužio udrugu Zviždaći i Vesnu Balenović?

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
21:35 12.01.2016.

Linić ? Umješan u nešto prljavo...Dali je to moguče? Kad ga vidiš odma imaš lik nevinosti...Koja komedija!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
23:06 12.01.2016.

drug i komunista ne može počiniti kazneno djelo niti biti član kriminalne organizacije. sve je to maslo unutarnjih neprijatelja i neprijatelja partije i naroda.jeli tako Slavek.

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
23:11 12.01.2016.

Najbolji je bio dopis iz talijanske banke. Slavko L. nema račun u našoj banci, ali se nisu htjeli očitovati jer li Slavko L. ikada imao račun u banci.

VL
Avatar poglavito
poglavito
23:04 12.01.2016.

Idu Slavko i Slavica šumom, tek će ti Slavica: - Slavko, imam osjećaj da ćeš da me kresneš? - Ma neću, opušteno. Idu oni tako dalje još dublje u šumu, kad eto ti nje opet: - Ma ja imam opasanm opasan osjećaj da ćeš da me kresneš! - Ama neću, koji ti je turac! Idu oni još dalje i sad su već duboko zašli u šumu. - A da ti mene kresneš, pa da me prođe taj osjećaj? Make Love, Not War.

VL
DU
dubravkai16
08:57 13.01.2016.

Sve afere koje su se spominjale negjde se uvijek našlo i ime Linića, pa i ludom je jasno da je on uvijek u igri, samo se on jako dobro zaštitio, a naša borba s kriminalom i korupcijom neće niti započeti ako se ne smijene i pozatvaraju svi nepošteni i korumpirani sudci i sudovi i predsjednici sudova. To je najveći kriminal i korupcija.

VL
Avatar ARENA
ARENA
10:37 13.01.2016.

Jel se itko sjeća Linićeve izjave koja je išla odprilike ovako: osobno sam provjerio dali imam otvoren račun u toj banci....??? Eto, pa sad tko provjerava dal ima nešto što tvrdi da nema?

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
07:59 13.01.2016.

Da je Oreskovic pametan zvao bi Linica da opet bude ministar financija. Najbolji je dosad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.