Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opća ofenziva na istoku

Počela je majka svih bitaka: Putin napada Donbas svim sredstvima, želi pobjedu do 9. svibnja, evo zašto

19.04.2022.
u 23:40

General Aleksander Dvornikov, na kojeg se Vladimir Putin potpuno oslonio, rodom je iz Usurijska na ruskom Dalekom istoku, a studirao je na moskovskom Višem vojnom učilištu, Vojnoj akademiji Frunze i Vojnoj akademiji Glavnog stožera. Dvornikov je zapovijedao motoriziranim bataljunom koji je bio raspoređen u bivšoj Istočnoj Njemačkoj sve dok ruske trupe nisu napustile zemlju 1994. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar @proma-trač
@proma-trač
07:31 20.04.2022.

@hehehehaha U kakvoj misaonoj i percepcijskoj fikciji si ti do sada živio pa da nisi uočio da prepad na druge suverene države i zajednice nije Putinov patent nego nešto što se događa od pamtivijeka. Niti Rusima ni Amerikancima ili bilo kome drugome nije, niti može biti u interesu, jer je neizvedivo, neku zemlju napasti i porobiti u kojoj su etnička manjina nego više promjena režima odnosno uspostava vlasti koja će slijediti njihove namjere i ciljeve, tako i sada. Što se tiče ovog sukoba, ja osobno imam problem jer ne mogu podržati ni jednu ni drugu stranu, točnije ni jedna ni druga vizija svijeta nije ono što i čemu bih se nadao i radovao. Čak sam skloniji za povjerovati da Rusi čineći sad što čine, bez da je to bila i njihova stvarna namjera, na neki način sprječavaju ili odgađaju porobljavanje čovječanstva započeto plandemijom. Brzopleto povlačenje Amerikanaca iz Afganistana i ostavljanje svog nauružanja Talibanima, iz sadašnje perspektive nije uopće bilo tako neorganizirano i brzopleto nego upravo suprotno, znali su već i planirali slijedeći konflikt u Ukrajini. Oružje su Talibanima ostavili najvjerojatnije zbog eventualnog otpora Rusima pa čak i mogućnosti njihova napada na susjedne pokrajine u sastavu Ruske federacije, što bi uskoro moglo slijediti.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:31 20.04.2022.

Počela je majka svih bitaka: Car Putin napada Donbas svim sredstvima, želi pobjedu do 9. svibnja kako bi svojoj raji doma uz Boga i domoljublje pokazao da su svoji na svome u Ukrajini jer imaju cara Vladimira.

DU
Deleted user
06:13 20.04.2022.

Rusija je zlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?