Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogomolja

Počela gradnja najveće džamije u Francuskoj

džamija francuska
afp
20.05.2010.
u 09:18

Džamija će imati minaret visok 25 metara, a prostor za molitvu moći će primiti 7000 vjernika.

Francuski muslimani obilježili su danas svečano polaganje kamena temeljca nove džamije koja se počinje graditi u Marseilleu. Džamija će biti najveća u Francuskoj, objavio je AFP.

Svečanost polaganja kamena temeljca održana je dan nakon što je francuska vlada odobrila zakon o zabrani nošenja muslimanskih pokrivala za glavu.

Džamija će imati minaret visok 25 metara, a prostor za molitvu moći će primiti 7000 vjernika. U kompleksu džamije bit će sagrađena i vjerska škola, knjižnica, restoran i kafić. Džamija bi trebala biti sagrađena do 2012. 

Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
23:54 20.05.2010.

Riznica, zašto se pjeniš? Ti svaki dan pljuješ po Bibliji i forsiraš Kuran na VL forumu... Ne misliš da si pretjerao? Islamski radikalizam je doveo do ovakvih komentara ..Nisu ljudi sami od sebe stvorili ovakve osjećaje prema muslimanima. Islamski radikaliali nameću norme ponašanja pa onda nije čudo da se ovako reagira...

SM
sudo.m
07:39 21.05.2010.

Heli,svaka cast za komentar.Mozda pomogne da nekima padne magla s ociju! Pozdrav!!!

RI
Riznica
23:45 20.05.2010.

Kompleksasi jedni, stacete vi da rusite... Zasto vecernjak dobusta nekim komentatorima, svakodnevne prijetnje i poziv na obracun sa muslimanima.... Ovakvi komentari se brisu a nikovi dobijaju vjecni ban u svakoj civilizovanoj drzavi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije