Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Počasnom konzulu RH sudi se za seksualno nasilje nad djevojčicom?

Nasilje
Boris Ščitar
03.10.2009.
u 00:02

U MVPEI-ju objašnjavaju da je Bernasconi počasnim konzulom postao još prije 18 godina te nam jučer nisu znali reći na temelju kojih je zasluga imenovan.

LUGANO – Protiv počasnog konzula RH u švicarskom Luganu dr. Walda Bernasconija pokrenut je istražni postupak u talijanskoj provinciji Como.

Prema navodima glasnogovornika MVPEI-ja Marija Draguna, on je Ministarstvo izvijestio da je riječ o postupku koji je vezan isključivo uz “uvođenje protokola u jednoj klinici u Luganu za alternativno liječenje prehrambenih poremećaja”.

Portal Index.hr navodi da je Bernasconijeva alternativna tehnika uključivala i seksulano nasilje te da je zajedno s još trojicom liječnika optužen za nasilje nad 12-godišnjom pacijenticom u klinici Breganzona. Talijanski liječnici oduzeli su mu liječničku dozvolu i na temelju dnevnika djevojčice koja je počinila samoubojstvo.

U MVPEI-ju objašnjavaju da je Bernasconi počasnim konzulom postao još prije 18 godina te nam jučer nisu znali reći na temelju kojih je zasluga imenovan. MVPEI će ispitati sve informacije, pa ako se navodi iz istrage pokažu istinitima, razriješit će ga dužnosti.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
13:42 03.10.2009.

mlada piletina je mlada piletina. Ne znam meni je sve to krajnje odvratno, iskreno volim inteligentne žene mojih godina koje znaju što hoće i ne gnoje vam o nekoj ljubavi. Iskreno kad si stariji sve je uglavnom obostrani interes.

HV
hdz=Veleizdaja
16:56 03.10.2009.

i mi se čudimo što nam je ovako??? pa tko ga je imenovao na takvo mjesto? koliko je takvih još? koliko je nečasnih na pozicijama? po zapovjednim odgovornostima , treba osuditi i te koji su omogučili takvima ikakve šanse

MM
Mladen Miletić
00:19 03.10.2009.

Malo nas je al smo .... zna se, ne samo lopovi mafija gladni, deporteri svojih Generala , Pretvorbari Haračlije ali i počasni Konzuli zna se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije