Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprava o zakonu
Povratak na članak

Pobuna u Francuskoj – lezbijkama ne dopustiti umjetnu oplodnju

Predsjednik Macron odgađao je slanje ovoga zakona u parlament ocjenjujući ga delikatnom tematikom i nečim što bi na ulice moglo izvući velik broj konzervativnih prosvjednika

Komentari 9

SA
sauchatomislav76
08:43 25.09.2019.

Toj struji ovih se dana priključila i Nacionalna akademija za medicinske znanosti koja je u svom priopćenju napisala kako odrastanje djeteta bez oca ne može proći bez rizika za djetetov razvoj. pčekujemo promptnu reakciju rade borić,sarnavke,jurasice,pofuka,bajrušija,markešića i ekipe koji ćeće francuske znanstvenike proglasiti ,,nasljednicima ustaša koji su klali srpsku nejač,,..........dokle je ovaj svijet došao,uskoro će akademija morati zauzeti stav da je more slano.

VL
RE
reborn
09:00 25.09.2019.

Svaka žena, bez obzira na seksualnu orijentaciju ima pravo u dućanu sebi kupiti plišanog medvjedića. Pri tome je medvjedić potrošna roba koja nema nikakva svoja vlastita prava, te se može "koristiti" na bilo koji način, pa i odbaciti ili uništiti odmah nakon kupovine (ako je postupak "uništavanja" ekološki prihvatljiv). Međutim, ovdje ne govorimo o robi, već o čovjeku i takvi konzumeristički pogledi na svijet su potpuno neprihvatljivi.

VL
LA
larala
09:49 25.09.2019.

u cijeloj ovoj priči, bitno je samo ovo "odrastanje djeteta bez oca ne može proći bez rizika za djetetov razvoj." i nakon ovog samo oni koji sebe stavljaju ispred djeteta će nastaviti sa forsiranjem svojim želja i tobožnjih izmišljenih prava.

VL
DU
Deleted user
09:48 25.09.2019.

Zar da posuđuju spermu od muškaraca ? Nije li to povratak u ropstvo i patrijarhart ? Svi znamo da spolovi ne postoje,da žene mogu sve bolje nego muškarci i da je samo ljubav potrebna .

VL
DU
Deleted user
10:19 25.09.2019.

Jesenti milou bigulicu, baš je lijepo i krasno čuti da se i Makaron Emanuelček se boji nekoga, u ovom slučaju prosvjednika koji bi se brojili u desetcima a možda i stotinama tisuća.. To znači da ni oni čiji je on "izvršni producent" nisu neograničeno moćni. Hvala Bogu da je tako.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:02 25.09.2019.

za svoje odluke treba čovjek i odgovarati, snositi posljedice. ako si odlučio se za istospolnog partnera, onda moraš biti svjestan da nećete imati biološko svoje dijete. predaleko se otišlo sa širenjem pojma diskriminacije. još malo pa ženu nećeš smjeti zvati ženom, dečka dečkom jer to nekog može povrijediti. inače, sve dok imamo tisuće i tisuće napuštene djece, ne bi trebala umjetna oplodnja. i što reći još o toj temi, dr. bean..

VL
Avatar raco
raco
10:17 25.09.2019.

a heteroseksualni parovi koji nisu u formalnom braku ne mogu dobiti dijete umjetnom oplodnjom, pa stvarno je zakon zastario i treba ga mijenjati. Osobno nemam ništa protiv da dijete dobije netko tko ga želi, kad vidim tko sve ima djecuu od ovih heteroseksualnih, padne mi mrak na oči, koliko samo neželjene djece i one po domovima, napuštene djece, a mi ljudima koji stvarno žele dijete ne damo jer nisu u heteroseksualnom braku. Koji lažni morali, loše mi je od takvih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.