Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUCI I PROFESORI SU PROTIV

Pobuna na Vrhovnom sudu: Ovakav Zakon o kaznenom pravu ne smije proći

11.06.2022.
u 08:38

Prof. Zlata Đurđević upozorila je da Ministarstvo krši proceduru jer ključnu izmjenu unosi u drugom čitanju bez e-savjetovanja, stručne rasprave...

Komentara 14

KO
koraknaprijed
09:28 11.06.2022.

Ne brinite punobo pravosuđu,sloboda govora i pisanje ISTINE je ugrozeno na ovom portalu,tu bandu treba suditi i pošteno osuditi.

Avatar nekakav
nekakav
09:37 11.06.2022.

Čim se suci bune, nešto je dobrog u zakonu, i treba to podržati. Suci nisu svete krave, i trebalo bi ih kažnjavati kao svakog drugog za propust, posebno recidiviste. Suci su potpisalii ugovor o radu, na temelju zakona o radu, kojeg se ne drže baš. Uveli su kodeks kojeg se ne drže, nisu još nikog izbacili zbog loših presuda. Ako želimo izaći iz Jugoslavije, onda trebamo srušiti zadnji simbol jugoslavije, sudove i suce, koji su odvojeni od društva. Nikakvu posebnu zaštitu ne smiju imati. Jer sva zaštita koju su dobili je bila u cilju da ne snose nikakvu odgovornost za svoj rad.

PR
prajdali100
08:45 11.06.2022.

Naši zakoni,naše pravosuđe,primjena postojećih zakona u praksi,sve je to jad i čemer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?