Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći summit u povijesti s “crnim kontinentom”
Povratak na članak

Poboljšat ćemo afričke ekonomije da bismo smanjili migracije u EU

Među liderima iz Afrike koji su jučer pohodili Berlin bili su egipatski predsjednik Abdel-Fattah el-Sissi, čelnik Ruande Paul Kagame te etiopski premijer Abiy Ahmed

Komentari 10

KA
KaraMarko
19:38 30.10.2018.

A sto je sa EU ekonomijom... kad cete to poboljsati prvo?!

VL
ST
stefj
20:14 30.10.2018.

Neee... S kim će onda Plenković uspoređivati Hrvatsku ako Afrička ekonomija naraste...

VL
ST
Startrack
01:27 31.10.2018.

Nemozes ti njema pomoc. Dabi se imalo industriju trebaju dobri inzenjeri i zanatlije. Nemaju oni tog.

VL
DU
Deleted user
20:56 30.10.2018.

Europa pljackala Afriku, evo posljedice (Antwerp!?)

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:35 31.10.2018.

Izlazi poučna knjiga Dobrice Ćosića koji kaže : "Moja pouka glasi: nema više rata za Srbe. Mi više ne smemo da ratujemo. Nemamo biološki, a više ni patriotski potencijal. Verujem da je mir jedini uslov našeg postojanja. Praviti kompromise, odstupati i od načela ako treba da se sačuva mir. Za mene je kosovsko pitanje rešeno. To znači da ono više ne postoji kao južna srpska pokrajina. Mi smo u ratu sa Albancima izgubili Kosovo. Da li je to konačno, o tome danas ne možemo da sudimo, jer niko ne zna kako evropska i balkanska istorija mogu da se isfabuliraju u narednim vekovima. Ili veku. Naša nacionalna politika prema Kosovu vezivala se za oslobođenje južne Srbije i Makedonije. Kosovsko pitanje bilo je poistovećeno sa makedonskim pitanjem. Makedonija je posle Drugog svetskog rata postala država, a Kosovo je takođe, ovim ratom, 1999, politički izgubljeno, i ne treba više ni atom snage trošiti na to pitanje. Ja vašoj generaciji savetujem da ne trošite snagu na kosovsko pitanje, jer je istorija to rešila mimo vas. Vi više ne možete da utičete na njene ishode. Ne znam da li se današnja državna politika i bavi time. Po mom mišljenju i kada sam čuo da nešto pričaju na tu temu, činilo mi se uvek da to nije kompetentno.

VL
Avatar naroz
naroz
21:48 30.10.2018.

prvo vi sredite sirotinju u EU pa onda hajte u Afriku

VL
BR
BrankoZuti
19:42 30.10.2018.

Tako i Hrvatska pomagala Bosni - napala ju vojno, opljačkala i pokušala oteti Hercegovinu. I onda čudo što je zločinac Praljak osuđen

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.