Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog sjedenja

Pobješnjeli turisti zbog ovoga završili na crnoj listi!

kinezi
Foto: Screenshot
1/2
14.12.2014.
u 14:03

Kineska nacionalna uprava za turizam nije priopćila kako će par biti kažnjen, no objavili su da su omeli let, kao i povrijedili ostale putnike

Kineske vlasti najavile su stroge kazne za kineski bračni par koji je vrućom vodom i tjesteninom gađao stjuardesu na letu aviokompanije Air Asia.

Zaprijetili su da će dići avion u zrak, a sve zbog rasporeda sjedenja. Kineska nacionalna uprava za turizam nije priopćila kako će par biti kažnjen, no objavili su da su omeli let, kao i povrijedili ostale putnike. Stavljeni su na crnu listu, zbog čega će odsad puno teže putovati.

Neće samo bračni par biti kažnjen, već i glavni vodič ture, i to zato što turistima nije ukazao na koji se način trebaju ponašati. Bračni par žestoko je izvrijeđao stjuardesu, a uvredama su nastavili i nakon što im je pomogla pronaći zajednička mjesta u avionu. U raspravu su se uključila još dva kineska turista, a zbog prijetnje da će raznijeti avion bombom, pilot je bio prisiljen vratiti avion u Bankok, a sporne putnike zamoliti da napuste avion.

>>Zbog serije 'Klinika Schwarzwald' najezda kineskih turista

>>'Ne mokrite u bazenu i ne kopajte nos u inozemstvu'

Komentara 3

IN
incogrito
14:14 14.12.2014.

air asia je malezijska kompanija, a ne tajlandska. jeb*alo vas novinarstvo

KI
-KIKKI-
23:22 14.12.2014.

Najbolji su mi ti parovi koji drame oko sjedenja, pa se onda zbog njih druge mora dizati! Sjedi gdje ti piše na kartu, neće ti nitko ukrasti curu/dečka, svašta, koji posesivci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije