Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozan bijeg

Pobjegla iz požeškog zatvora i ostavila svoju bebu, a ostalo joj samo dva mjeseca do kraja kazne

U požeškom zatvoru oluja je srušila debeli zatvorski zid
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
16.08.2021.
u 23:47

Službenice koje rade na osiguranju pod nepoznatim okolnostima, ostavile su otvorena vrata kaznionic

Mlada zatvorenica požeškog zatvora uspjela je pobjeći iz kaznionice kroz zid srušen u nedavnom olujnom nevremenu. U  zatvoru je iza sebe je ostavila svoju jednomjesečnu bebu, a potraga za odbjeglom mlađom ženom je u tijeku. 

Kako javlja RTL, na mjestu zida koji je srušen prije mjesec i pol dana, stoji zaštitna mreža dužine tri autobusa. Okolnosti bijega mlade zatvorenice nisu poznate, ali moguće je da je upravo taj zid – vidjela kao izlaz.

Službenice koje rade na osiguranju pod nepoznatim okolnostima, ostavile su otvorena vrata kaznionice. 

"Kaznionica u Požegi utvrdila je propuste u radu dviju službenica Odsjeka osiguranja kaznionice za žene protiv kojih se pokreće stegovni postupak zbog teške povrede službene dužnosti", stoji u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

Zatvorenica je otprije poznata policiji, a kazna zatvora koju je služila do bijega određena joj je zbog imovinskih delikata, odnosno krađe. Svoju kaznu zatvora izdržavala je u odjelu za rodilje. Kada je pobjegla, tamo je ostavila svoju jednoipolmjesečnu bebu.

Centar za socijalnu skrb preuzeo je skrb o djetetu. A je li zatvorenica svoj bijeg planirala ili jednostavno iskoristila splet okolnosti ne zna se. Zanimjivo, do odsluženja kazne ostalo joj je svega dva mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rondo
rondo
08:05 17.08.2021.

Kad zasvrbi, dva mjeseca su vječnost.

MC
Mcro
00:24 17.08.2021.

Za dva mjeseca kraj moru, mora mala da se bućne

JO
JokeDub
00:12 17.08.2021.

Ne okreći glavu 😅 Možda je morala negdje baš,baš hitno poći 😯 I svaka čast, ne bježi se u našim zatvorima baš često !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije