Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SICILIJANSKA POSLA
Povratak na članak

Pobjegao od obitelji u zatvor

Neimenovani 35-godišnji Sicilijanac ukrao je prvo što mu je došlo pod ruku, jer toliko ne podnosi svoju rodbinu da je Novu godinu radije dočekao iza rešetaka nego s njima

Komentari 2

CV
cvijece
19:48 05.01.2010.

E Santo,Santo - razumijem te i žao mi je što ti je tako,kakva tuga,sigurno imaš obitelj iz pakla (jedino žalim tvoju djecu koja bi možda htjela biti s tobom ).

VL
JA
jankoprekobrda
20:25 05.01.2010.

samo 4 recenice: 1) Covijek nikako da odredi dali je bolje sa zenom ili bez nje. 2) Bez zene zlo, sa zenom jos gore. 3) Da je zena dobra i Bog bi se ozenio 4) Onaj tko se ozeni ima samo jednu zenu a nezenjenima su sve njihove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.