Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Pobjednici 'Bromare 2013' Tundre Szabo i Srđan Samardžić

Bromara 2013.  (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
12.05.2013.
u 20:21

Sportaši, atletičarke i atletičari trčali su polumaraton na relaciji Slavonski Brod - Migalovci - Korzo u ukupnoj dužini od 21 km.

SLAVONSKI BROD - Pod pokroviteljstvom grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije nekoliko stotina trkača iz cijele Hrvatske i iz inozemstva, rekreativaca, studenata, te predškolske i školskedjece sudjelovalo je na jubilarnom 10. brodskom polumaratonu \"Bromara 2013.\" Trkači su se okupili u dva starta, prvom za \"Međunarodnu i štafetnu utrku\" i drugom pod nazivom \"Veliki praznik trčanja u susret proljeću u Brodu\".

Sportaši, atletičarke i atletičari trčali su polumaraton na relaciji Slavonski Brod - Migalovci - Korzo u ukupnoj dužini od 21 km. U ženskoj kategoriji međunarodne utrke najbrža je bila Mađarica Tunde Szabo iz Budimpešte, a najbrži u skupini muškaraca Srđan Samardžić iz Brčkog. Rutom štafetne utrke trčalo se 2 x 10,5 km, a prvo mjesto su podijelili Nikola Biter iz Donjeg Miholjca i Filip Grgurić iz Osijeka. Rekreativci i građani koji nisu aktivni sportaši istrčali su ležerniju i znatno kraću relaciju od 5000 metara.

U njoj je najbrža bila Zorica Antić iz Valjeva, a u muškoj skupini prvo mjesto je osvojio Goran Čegar iz Apatina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije