Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucao po stanu

Po stanu pucao iz pištolja, a jutros uhićen s automatskom puškom

bomba
Arhiva VL
13.08.2010.
u 09:08

Utvrđeno da je 50-godišnji muškarac u stanu ispalio dva hitca iz pištolja, i to u vrijeme dok su se u stanu nalazili njegovi roditelji. Jedan hitac je završio u televiziji, a drugi u kuhinji. Policija izvještava da nitko nije ozlijeđen.

ZADAR - Zadarska je policija izvijestila da joj je sinoć oko 21 sat dojavljeno da je u stanu u Ulici Ante Starčevića jedna osoba pucala iz vatrenog oružja i da je do sada utvrđeno da je 50-godišnji muškarac u stanu ispalio dva hitca iz pištolja, i to u vrijeme dok su se u stanu nalazili njegovi roditelji. Jedan hitac završio je u televizoru, a drugi u kuhinji, a policija izvještava da nitko nije ozlijeđen.

- Nakon pucanja 50-godišnjak se udaljio iz stana, a pištolj koji nelegalno posjeduje prethodno mu je oduzeo otac. Rano jutros policijski službenici zatekli su ga u ulazu zgrade u Ulici Ivana Zadranina, naoružanog automatskom puškom. Nakon što mu je oduzeto oružje, doveden je u prostorije policije, gdje traje kriminalističko istraživanje - istaknuli su iz zadarske policije.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:25 13.08.2010.

tooooo ! dajte im još oružja da je bar majmun potamanio kojeg lopova iz vladajučih redova

OB
-obrisani-
09:49 13.08.2010.

i taj se dobro naoružao za vrijeme rata ,sad se polako otkriva di je nestalo oružje i municija za obranu vukovara

MM
Mladen Miletić
11:56 13.08.2010.

Jaki branitelj pogodi i televizor koji mu ide na živce.... Roditelji kukavice izdajice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije