Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj potrage

Po kostima 
s Brača identificiran Nizozemac koji nestao 2007.

'17.10.2012., Split - U lucici Zenta pronadjeno je truplo muskarca bez glave i nogu. Policija radi ocevid. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
03.02.2013.
u 17:49

Policija je naknadnim vještačenjem kostiju i usporedbom DNK profila nestalog s DNK profilom obitelji utvrdila da je riječ upravo o nizozemskom državljaninu rođenom 1956. koji je doputovao u Hrvatsku iz poslovnih razloga

Posmrtne ostatke nizozemskog državljanina C.W.V., čiji je nestanak prijavila njegova obitelj još 2007. godine, pronašli su lani u listopadu lovci nedaleko od mjesta Povlja na otoku Braču.

Ostaci, a riječ je bila o kostima, pronađeni su na nepristupačnom terenu koji sačinjavaju šuma i kamenjar, odmah podno brda u blizini Povalja. Policija je naknadnim vještačenjem kostiju i usporedbom DNK profila nestalog s DNK profilom obitelji utvrdila da je riječ upravo o nizozemskom državljaninu rođenom 1956. koji je doputovao u Hrvatsku iz poslovnih razloga, a s njim nije bio nitko od članova obitelji.

– Važno je istaknuti kako ništa ne upućuje na to da je riječ o kaznenom djelu, odnosno sve upućuje na to da se radi o samoubojstvu – kazali su splitskoj policiji.

>>U tjedan dana nestalo devet osoba, od toga šest maloljetnih

Komentara 1

FE
Felicijen
07:40 04.02.2013.

Što mu je drugo preostalo kad je vidio kamo sve to kod nas ide?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije