Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lošiji od susjeda
Povratak na članak

Po ekonomskim slobodama među 184 zemlje Hrvatska je 78.

Iako je uočljivo poboljšanje, i dalje zaostajemo za susjednom Slovenijom i Srbijom te bilježimo represiju u četiri područja ekonomskih sloboda

Komentari 5

Avatar babas
babas
15:49 10.01.2013.

78. u svijetu,znači u Europi na dnu.

VL
SI
sinaj
16:49 10.01.2013.

Bravo sestro, upravo to!

VL
OB
-obrisani-
17:03 10.01.2013.

Kako privuci privatne investicije , pa lako - pokazes im Linica i promjene porezne politike kako se njemu svidi i nema da brines , svi nestanu u obliku magle ...

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
17:48 10.01.2013.

investitori su u stampedu....ali u smjeru suprotnom od Hrvatske

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:32 10.01.2013.

svi vi koji podržavate i dalje ovu vladu ne vidite da nas vodi u ponor! ako su kosorici predbacivali da nema hrabrosti za reforme, što ih oni nisu napravili odmah kad su ušli o dvore? jel prvo trebalo harem promijeniti, pa da se idu djeca raditi, ili što?! jasno je nama svima da reforme neće biti još pola godine. ako osvoje vlast u većini onog što zasad drže na lokalnim izborima, idemo u veću reformu, jer će imati kolko tolko namireno članstvo uhljebljeno u općinama. a ako dožive krah, onda nam slijedi teške dvije godine. u svakom slučaju, reforme su nužne, što prije, a mi smo izgubili još jednu godinu. i pol, s izborima nadolazećima. pa budite pametni, i recite da mrsić ne radi dobro, plaća ide na 45.000, a vi se podravci bavite brojanjem šlepera na podravskoj magistrali. kao što ličani broje aute po autocesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.