Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća ili suicid?

Po dolasku u bolnicu liječniku rekla da je sama skočila sa 4. kata

poginula, pala s balkona
Igor Kralj/Pixsell
03.07.2011.
u 13:55

Prema službenom izvješću PU zagrebačke, riječ je o nesretnom slučaju, no prema tvrdnjama upućenih, I. G. liječniku je u bolnici priznala da je sama skočila na kolnik.

ZAGREB – I. G. (38) u subotu oko 7.30 sati pala je s balkona stana na četvrtom katu zgrade na Jarunu, a dva sata poslije od zadobivenih ozljeda preminula je u KB “Sestre milosrdnice”.

Prema službenom izvješću PU zagrebačke, riječ je o nesretnom slučaju, no prema tvrdnjama upućenih, I. G. liječniku je u bolnici priznala da je sama skočila na kolnik.

Susjedi u Ulici Augusta Piazze tvrde da je I. G., po prirodi mirna i povučena, živjela sama te da je zbog psihičkih problema dugo bila nezaposlena. Kažu i da je uskoro trebala početi raditi nekakav posao za Jehovine svjedoke.

Komentara 3

Avatar Sor@n
Sor@n
14:44 03.07.2011.

Hmm ako joj je ograda iznad pojasa, žene su obično niže, da ju nije pogurnul koji objesni mužić. Moje saučešće.

OB
-obrisani-
16:13 03.07.2011.

vjerovatno nije bila nezaposlena zbog psihičkih problema,nego iz razloga kao i drugih 300 000 nezaposlenih.jer nema posla..

TO
Toni50
22:39 03.07.2011.

Po dolasku u bolnicu liječniku rekla da je sama skočila sa 4. kata, te da jedini problem bio da zgrada nema petoga kata !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije