Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabranili mu ulaz

Pljuvao po vratima kafića i vikao na konobaricu: 'Je*em ti majku, zašto moj otac ne može piti'

Ilustracije za alkoholizam
Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
16.04.2024.
u 16:45

Muškarac se nije odazvao na suđenje, a sutkinja ga je nepravomoćnom presudom osudila na 100 eura kazne i 50 eura sudskih troškova

Završilo je suđenje 33-godišnjaku koji je u listopadu u više navrata narušavao javni red i mir jer konobarica nije njega i njegovog oca pustila u kafić. Njegov otac, naime, od prije ima zabranu ulaska u sporni kafić u Daruvaru zbog toga što je "često bio jako pijan", a njegovog sina te je večeri to posebno zasmetalo.

Prema presudi, oko 22:20 sati pod utjecajem alkohola od 0,77 promila 33-godišnjak se derao na konobaricu, doznaje Danica. Među ostalim, više je puta opsovao "je*em ti majku" te vikao "zašto moj otac ne može piti". Nakon nekog vremena su otišli, ali vratili su se malo prije ponoći kada je kafić bio zatvoren a vrata zaključana.

Muškarac je tada više puta ponovio "je*em ti majku" usmjereno prema konobarici, a počeo je i lupati i pljuvati po staklu ulaznih vrata. Konobarica, kojoj je šefica već zabranila da ocu osuđenog muškarca toči piće, na sudu je posvjedočila o događaju. "Obojica su bila pijana, a sin je počeo vikati i vrijeđati me. Rekla sam im da se udalje iz kafića i nazvala šeficu koja mi je rekla da sam dobro postupila" ispričala je.

Nakon što su se muškarci vratili i počeli udarati po staklu, konobarica je nazvala policiju. Muškarac se nije odazvao na suđenje, a sutkinja ga je nepravomoćnom presudom osudila na 100 eura kazne i 50 eura sudskih troškova.

VIDEO Jak vjetar u Zagrebu stvara probleme: Vatrogasci uklanjali grane jablana s ceste

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije