Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalašnjikovi u parizu

Opljačkali konvoj saudijskog princa i odnijeli 250 tisuća eura

euri
Foto: DPA/PIXSELL
18.08.2014.
u 09:18

'Ovo je krajnje neobičan napad. Očito je da su bili dobro obaviješteni, a i ovo je iznimno neobična operacija', rekla je policija za AFP

Pljačkaši naoružani kalašnjikovima napali su vozilo iz povorke automobila saudijskog princa u Parizu nakon čega su pobjegli s ulovom od 250.000 eura u nedjelju navečer.

Policija je potvrdila da su ga najprije oteli pa ukrali vrijedne dokumente. Vozilo je pronađeno kasnije posve izgoreno.

Krađa se dogodila u sjevernom dijelu Pariza, Porte de la Chapelle, gdje se povorka vozila kretala od ambasade Saudijske Arabije prema aerodromu Le Bourge. Ozlijeđenih nije bilo. 
Zasad nitko nije osumnjičen.

"Ovo je krajnje neobičan napad. Očito je da su bili dobro obaviješteni, a i ovo je iznimno neobična operacija", rekla je policija za AFP.

>> Luksuznom jahtom u Pulu doplovio saudijski princ

Komentara 6

Avatar angel!
angel!
11:31 18.08.2014.

šta je to za princa...nego,stvarno..koliko postoji tih prinčeva...par ih je u srbiji....

PR
PrometeusDeux
11:45 18.08.2014.

Pa i nije neka steta. Ionako su ti novci bili namjenjeni nekoj od elitnih prostituki u francuskou metropoli.

BA
bajo2
20:13 18.08.2014.

dobro da mu se ne pominje ime,da se ne bruka sa tako malo love kod sebe!sa tolikom pratnjom je za toliko novca mogao iznajmiti samo neki hostel u zg ahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije