Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavezali zaštitare

Pljačkaši u zračnoj luci ukrali torbu sa 2,7 milijuna dolara!

dolari
Foto: DPA/PIXSELL
28.11.2013.
u 23:29

Pljačkaši su prevarili zaštitare pokazavši im lažne policijske značke te su ih odvezli minibusom i stavili im lisice na ruke.

Naoružana banda ukrala je oko 2,7 milijuna dolara putniku koji je u srijedu stigao u moskovsku zračnu luku, pišu RIA Novosti.

Putnik je doletio iz Istanbula u zračnu luku Sheremetyevo oko 6 sati ujutro te su ga čekali zaštitari koji su ga trebali čuvati u njegovom posjetu Moskvi.

No, pljačkaši su prevarili zaštitare pokazavši im lažne policijske značke te su ih odvezli minibusom i stavili im lisice na ruke. Potom su pljačkaši presreli putnika i ukrali mu torbu s novcem.

>>Snimila je kamera, a ona tvrdi da je nevina

>>Maskirani razbojnik opljačkao banku usred dana

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar airbizz
airbizz
12:37 29.11.2013.

zašto voziti gotovinu preko pola kontinenta?pada mi na pamet da je to torba za neki crni fond.i zašto nije torba imala zaštitu(kemikalije)?za koga je ova vijest?nije za nekog tko živi u 21.stoljeću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije