Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u rimu

Pljačkaš u Italiji jednim metkom ubio bebu i oca

'pistolj, razbojnik'
''
07.01.2012.
u 20:49

Metak je prošao kroz glavu djevojčice i zabio se u očevo srce. Oboje su na mjestu preminuli.

Kinez Zeng Zhou (31) ubijen je u srijedu u Rimu nakon što je ubojica prvo prostrijelio glavu njegove šestomjesečne kćeri, a metak se nakon toga zabio u njegovo srce, piše Yahoo News.

Muškarac, inače vlasnik mjenjačnice, sa svojom je suprugom i djetetom tog dana išao kući kada su ih napali dvojica pljačkaša i tražili novac od njih. Tražili su oko 3000 eura.

Kada je jedan od pljačkaša zgrabio torbu 27-godišnje supruge, 31-godišnji Zeng pokušao ju je zaštititi no tada je pljačkaš ispalio metak u dijete. Metak je prošao kroz glavu djevojčice i zabio se u očevo srce. Oboje su na mjestu preminuli.

Policija još traga za ubojicom, a u istragu će uključiti još 130 policajaca.

Ključne riječi

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
21:38 07.01.2012.

Možda treba ponovno uvesti smrtnu kaznu, ?? ........

DU
Deleted user
09:20 08.01.2012.

Obrezani ajde u Izmir. Djed ti je slavio Božić a ti bajram zapitaj se malo.

OB
-obrisani-
14:03 10.01.2012.

TT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije