Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALA SMICALICA

Pljačkao u vlaku pa skrenuo pažnju zapalivši vatru u WC-u

vlak
Franjo Lepan/Pixsell
30.05.2010.
u 13:02

Dva policijska službenika bila su u vlaku i pomogli su u pravom trenutku, te spriječili kradljivčev bijeg.

Jedan prepredeni lopov pokušao je smicalicom uteći s plijenom iz vlaka, ali uhvaćen je pri pokušaju bijega.

Naime, lopov je sinoć oko 23.50 sati ukrao torbu putniku A. K. (62 godine) u putničkom vlaku na liniji Zagreb - Vrbovec. Potom je zapalio toaletni papir u WC-u vlaka kako bi odvukao pažnju i lakše pobjegao.

Izašao je na postaji Gradec i krenuo u bijeg, no imao je nesreću da su se u vlaku nalazila dva policijska službenika. Kada su oni krenuli pomoći primjetili su kradljivca kako pokušava pobjeći pa su potrčali za njim i uspjeli ga uhvatiti, a potom i zadržati do dolaska policajaca iz Vrbovca.

Požar u vlaku do kraja su ugasili vatrogasci iz DVD-a Gradec. (mav/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije