Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pljačka na Jadranu: Hrvati deru kožu gdje god stignu, ovdje je lopovluk društveno prihvatljiv

27.07.2022. u 10:24

Dob turista, zemlja iz koje dolaze, jesu li se na daleko putovanje otisnuli s djecom ili bez njih, s kućnim ljubimcem ili bez njega, pristižu li jahtama ili autostopom, našem čovjeku je svejedno, pohlepa ne bira

Komentara 147

AR
Arrows
10:51 27.07.2022.

Hm..hrvati pljačkaju...e baš hrvati imaju pekare po hrvatskoj...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:31 27.07.2022.

Mogu i ja oglasiti da prodajem fiću za milijun kuna, pa nek se ljudi bune da im je to preskupo. Pustite čovjeka, ne morate kod njega kupovati.

TH
Thufir
11:15 27.07.2022.

Jadna naša Renatica, kak je ona samo zabrinuta za naš turizam i međunarodni ugled Hrvatske! Dok je cijena uredno istaknuta, čumez uredno plaća sve moguće poreze/namete, cijena može biti kakva se gazdi sprdne! Skijanje u Austriji posljednjih 10ak godina (izuzev posljednje dvije). Svake godine žica skuplja 5-10 posto, a broj žica i dužina staza se ne povećavaju. Nema snijega, zasnježe 1/3 staza i naravno radi samo 1/3 žica. Cijena ostaje ista. Dakle, "oš, neš, Bangladeš". Kad više ne bude dovoljno skijaša, možda promijene cijene. Cijenu formira tržište i to je jedina istina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije