Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPALI MAKSIRANI

Pljačka na Črnomercu: Iz banke pokušali pobjeći na biciklu

Dvojica razbojnika upala u banku na Črnomercu, policajac ulovio pljačkaša
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/11
08.07.2019.
u 23:08

Pokušaj pljačke dogodio se na okretištu tramvaja na Črnomercu. Jedan od razbojnika uspio je pobjeći prema šumi i brdu koje se nalazi sjeverno od Super Konzuma

Plan pljačke dvojice razbojnika koji su danas oko 14 sati naoružani i maskirani upali u poslovnicu Privredne banke Zagreb koja se nalazi u sklopu Super Konzuma na okretištu tramvaja na zagrebačkom Črnomercu neslavno je propao nakon što im se na putu našao policajac u civilu koji je u tom trenutku bio izvan službe, a u banci se zatekao sasvim slučajno.

Nakon što su upali u banku, koja je inače udaljena jedva stotinjak metara od Policijske postaje Črnomerec, razbojnici su najprije svim strankama naredili da legnu na pod i ne miču se, a zaposlenicima da im u torbu stave novac. Istodobno su razoružali i onesposobili zaštitara, a dok je trajao cijeli taj kaos, na akciju se odlučio spomenuti policajac u civilu koji je izvadio pištolj i naredio im da se predaju.

Razbojnici ga nisu poslušali nego su počeli bježati, nakon čega je on zapucao u zrak, a u jednom trenutku je i potrčao za razbojnicima te sustigao i na pod bacio jednog od njih koji je, prema riječima očevidaca, pokušao pobjeći biciklom

Nakon što ga je sustigao, u pomoć su mu priskočili i prolaznici koji su razbojnika zadržali do dolaska policije koja je stigla nakon nekoliko minuta. Drugi razbojnik uspio je pobjeći prema šumi i brdu koje se nalazi sjeverno od Super Konzuma, a u trenutku pisanja ovog teksta policija i specijalci još su tragali za njim.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:34 08.07.2019.

Svak bi kruva bez motike, dragi moji pljackasi niste vi vlast da imate pravo na pljacku. Zna se tko smije a tko ne smije. Sve u svemu zalosno

AE
aerosoul
18:36 08.07.2019.

Boze koji amateri, pa Pink Panteri im ne bi dozvolili ni da im cipele ociste.

Avatar Tračalo
Tračalo
10:29 09.07.2019.

Konzum nije na okretištu Tramvaja nego na okretištu autobusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije