Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za muškarcem

'Plivao je iza mene i u jednom trenutku samo nestao'

Rijeka Mura
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
22.07.2014.
u 09:15

Potraga za 62-godišnjim muškarcem danas se nastavlja, a tijekom dana uključit će se i ronioci - kažu u međimurskoj policiji

- Plivao je iza mene i u jednom trenutku je samo nestao – ispričala je policiji supruga 62-godišnjeg muškarca koji je nestao jučer prilikom kupanja na rijeci Muri u Murskom Središću u Međimurskoj županiji.

Policiji je objasnila kako su ona i suprug pokušavali preplivati rijeku, da je on malo zaostao iza nje i u jednom trenutku ga više nije bilo na vidiku...

Zabrinuta supruga o nestanku je odmah obavijestila Županijski centar 112, a na terenu su jučer za muškarcem tragali djelatnici Policijske uprave međimurske, vatrogasci i članovi Hrvatske gorske službe spašavanja iz stanica Bjelovar i Varaždin.

- Potraga za nestalim muškarcem danas se nastavlja, a tijekom dana bit će angažirani i ronioci – kazao nam je glasnogovornik međimurske policije Zdravko Kolarić.

Kako doznajemo, mjesto na rijeci Muri kojem se par kupao i pokušavao preplivati rijeku - nije uređeno za kupanje.

>>Mladić (17) skočio u more i otplivao iz Zadra na Preko. Policija ga tražila 5 sati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije