Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija

Pliva: Iskra zapalila smjesu za izradu lijekova plivadon

pliva,požar,vatrogasci (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
18.03.2012.
u 18:54

Najteže stradali, 29-godišnji Saša B. i dalje se bori za život u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu.

Uzrok eksplozije u Plivi u Zagrebu jest iskra koja je zapalila smjesu za izradu lijekova plivadon, objavila je policija.

– U subotu i nedjelju naši su istražitelji iz Njemačke i Izraela nastavili istragu. Pregledavaju dokumentaciju i mjesto događaja i pokušat će utvrditi što se dogodilo – kazala je glasnogovornica Plive Tamara Šulentić.

U eksploziji je ozlijeđeno devet radnika, a najteže stradali, 29-godišnji Saša B. i dalje se bori za život u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 6

ME
mexico
19:31 18.03.2012.

Molim uredništvo da objasni javnosti zbog čega je iz ranojutarnjeg članka izbačen dio teksta odmah nekih sat vremena nakon objave (očito prema nečijoj intervenciji??) koji komentira uštede na postrojenjima,tzv.viškove radne snage i pritisak na preostale djelatnike zbog povećanja opsega poslova.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
19:42 18.03.2012.

- Pliva, kao i ostala farmakologija proizvodi gotovo isključivo maglu i otrove Tko voli nek izvoli

OB
-obrisani-
20:57 18.03.2012.

Uzrok eksplozije u Plivi u Zagrebu jest iskra koja je zapalila smjesu za izradu lijekova plivadon, objavila je policija. ------------------------------ ostavite se kemijske industrije, nije zv*ka za seljaka....)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije