Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVOREN OBILAZAK
Povratak na članak

Plitvička jezera: Ovakva količina vode na Velikom slapu i Sastavcima nije uobičajen prizor

Obilazak je moguć samo povrh kanjona s ulaza 1 do stanice 1.

Komentari 7

DA
danijelrukavina4
18:24 13.05.2019.

Primjetio sam da dosta turista dolazi iz azijskih zemalja – Kine, Japana, Južne Koreje – ja ne mogu točno odrediti iz koje su zemlje. Primjetio sam samo da njih Plitvice, čini mi se totalno oduševe – oni ih gledaju kao čudo. Dok sam hodao po stazi, opet sam ugledavši na par mjesta odbačeni sitni papirić, sagnuo se i pokupio ga ( ali moram reći da je park izuzetno čist, i da djelatnici stvarno drže park na visokom nivou – papirić, maramicu sam predao djelatniku parka kojeg sam sreo na stazi i koji je isto tako šetao stazom i sa hvataljkom i vrećicom skupljao eventualni papirić, ako je nekome slučajno ispao ). Moram spomenuti još nešto, što mi nije promaklo. Jedan stariji gospodin ( vjerojatno stariji od mene 15-20 godina, a i ja već imam dosta godina ), vjerojatno iz Koreje, vidjevši da sam se sagnuo i pokupio papirić i spremio ga u džep, te sve iz džepa istresao u kantu sa vrećicom kod broda, pogledao me i naklonio mi se. I ja sam blagim naklonom pozdravio njega. Kasnije, na brodu, ja sam sjeo skroz otraga, on se ukrcao naprijed, čini mi se da je svojim prijateljima , jer bila je čitava njegova grupa turista na tom brodu, na neki način objašnjavao kako sam pokupio papirić. Toliko su oni oduševljeni čistoćom.

VL
Avatar Dumen
Dumen
12:30 14.05.2019.

Razmjerno većoj količini vode treba povećavati cijene obilazaka jezera, hotela i pansiona

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:35 13.05.2019.

i oštetiti će se sedrene barijere i nestati ovi oblici slapova. bit će drugi. nisu ni ovi oduvijek takvi.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
14:48 13.05.2019.

sad ugostitelji, vikendaši i hoteli prazne septičke jame

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.