Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova akcija

Plitvice za 50 kuna posjetilo 30.000 ljudi

Plitvička jezera u bojama jeseni
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/34
28.10.2020.
u 11:03

Veseli me veliki odziv posjetitelja parkovima prirode i nacionalnim parkovima, poručila je ministrica turizma Nikolina Brnjac

Web stranica Tjedan odmora vrijedan imala je više od 150.000 jedinstvenih posjetitelja, a u prosjeku su po tri minute gledali što se nudi. Najčešće su to bili Zagrepčani. Mnogi su na kraju i iskoristili pogodnost tog projekta u koji se popustima od 50 posto uključilo više od 400 turističkih subjekata.

Od 16. do 25. listopada samo je Plitvička jezera, s ulaznicom od samo 50 kuna, posjetilo gotovo 30.000 ljudi, a zadovoljni su i u Parku prirode Biokovo s 3000 posjetitelja, NP-u Krka s 2700 ili u NP-u Sjeverni Velebit gdje su prodali petstotinjak ulaznica.

"Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovaj projekt. Veseli me veliki odziv posjetitelja parkovima prirode i nacionalnim parkovima, što govori da svi želimo boraviti na svježem zraku, ali i da su ovakve ponude uistinu vrijedne", poručila je ministrica turizma Nikolina Brnjac, koja zbog korone ovih dana radi od kuće.

>> FOTO Čudesna priroda: Pogledajte kako izgledaju Plitvička jezera u bojama jeseni

Plitvička jezera u bojama jeseni
1/34

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije