Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin reprezentativnog vratara stigao kući

Pletikosa mlađi i Stipina supruga Angela izišli iz bolnice na Firulama

Stipe Pletikosa
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/2
19.02.2010.
u 16:40

Dječak je zdrav i mogao je nakon nekoliko dana napustiti bolnicu te razveseliti roditelje koji su dugo čekali prvo dijete. Stipe i Angela u sretnom su braku već sedam godina.

Vratar naše nogometne reprezentacije prije nekoliko je dana prvi put postao otac. Stipe Pletikosa i supruga mu Angela dobili su sina koji je rođen sa 50 centimetara i 3480 grama. Pletikosa mlađi i gospođa Pletikosa jučer su izišli iz Kliničkog bolničkog centra Split na Firulama i uputili se u svoj splitski dom. Angela i Stipe dugo su u vezi, a u braku su od 2003. godine. Dugo su i čekali svoje prvo dijete, a sada su ga dočekali. Stipe je i dalje vratar moskovskog Spartaka, no na ljeto će biti jasnije hoće li njegov sin i supruga s njime živjeti u Moskvi ili možda u Londonu. Naime, Pletikosa je bio na pregledima u Tottenhamu, nije prošao zbog nedavne operacije koljena zbog koje još ne brani. No, pregledi su pokazali da se dobro oporavlja i da mu nije potrebna nova operacija. Stoga je moguće da se Stipe s obitelji odseli iz Moskve, a zacijelo bi bio najsretniji kad bi došao u London, u kojem su već Modrić, Kranjčar, Ćorluka i Eduardo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije