Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplesani koreanac

Pleše se i u UN-u: Ban Ki-moon oduševljen Gangnam Styleom

Ban Ki-moon, gangnam style (1)
Reuters/Pixsell
24.10.2012.
u 12:37

Južnokorejski reper Psy bio je u posjetu glavnom tajniku UN-a, a njihov sastanak nije mogao proći bez njegovog megapopularnog plesa

Gangnam Style ušao je u i zgradu Ujedinjenih naroda, a zaplesao ga je glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon. Južnokorejski reper Psy bio je u posjetu glavnom tajniku UN-a, a njihov sastanak nije mogao proći bez njegovog megapopularnog plesa.

Ban Ki-moon se zahvalio reperu jer je doveo toliko novinara te se našalio kako ih nikada nije bilo toliko na nekom događaju u UN-u.

– Do prije nekoliko dana govorili su mi da sam ja najpopularniji Koreanac na svijetu. Sada tu titulu moram dati tebi, ali ne žalim – kazao je Ban Ki-moon.

>> VIDEO: Stotine filipinskih zatvorenika plešu Gangnam Style

 

Ključne riječi

Komentara 3

AY
amsterdam yoca
12:41 24.10.2012.

Mislim da je sasvim ok da bude smak svijeta. Ovo stvarno više nema smisla.

SE
sestrićna
12:56 24.10.2012.

kako američki pr od obične pjesmice napravi svjetski hit..e to ti je moć medija i manupulacije..svi znamo da su ameri na j.korejskoj strani u sukobima njih i s.koreje..e sad treba j.koreji dat na značaju i pozitivnom imidžu..a pjesmica je poslužila toj svrsi...cijeli svijet sad j.koreju doživljava u tom pozitivnom kontekstu..mala stvar za čovječanstvo a velika za j.koreju..i naravno za mentora ameriku...

AY
amsterdam yoca
13:04 24.10.2012.

Prolazim sad kroz Đakovo, kad ono.... na cesti..... mljekari. Gledam ja iz daljine šta im je.... sve neka frka.... kad sam se približio.... ostao sam bez riječi. Nećete vjerovati.... svi mljekari, a i mljekarice, uhvatili se u kolo i udaraju Gangnam-jedan-dva-opsa-sa.... a krave im plješću. Riješili ljudi probleme sa ganaganagamanagamanaganamagnamaaa-bećarac stipsilonleom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije