Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenumaši s Filozofskog su lijevi šatoraši

Desnica napada “skojevke neobrijanih nogu” a ljevica “primitivne šatoraše”.

Komentari 12

Avatar abakus
abakus
07:39 29.09.2016.

Desnica napada "skojevke neobrijanih nogu" a ljevica "šatoraše"... ali je pristup medija tim dvjema situacija potpuno različit: "Šatoraše" su izvrgavali ruglu i zahtijevali nasrtaj policije na njih, dok su za "studente" (a studenata je u tom čudnovatom skupu najmanje) puno razumijevanja i "da ih ne bi tko slučajno krivo pogledao!". To je ono zbog čega ove dvije situacije nisu jednake i zbog čega branitelji u šatoru imaju puno više prava na prosvjedovanje, dok ih famozni "plenumaši" nemaju. Podrška medija ono je što je presudno - branitelji su (opravdano) prosvjedovali između ostalog i zbog tog lošeg odnosa medija prema njima, dok aktivisti koji se prodaju za studente imaju 24/7 kroz cijelu godinu rezervirane stranice i minute u našim medijima koje ih reklamiraju i prikazuju u pozitivnom svjetlu. U tome je razlika. I to je bitna razlika. Ne pokušavajte zato jedno izjednačiti s drugim, Ćuriću.

VL
Avatar delminium
delminium
17:01 29.09.2016.

Ma sta su oni, koliko je to 2 ili 3 %, sta kazu na sve ovo njih 97%?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.