Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBAČKOJ CRKVI

Veliki dan za obitelj Plenković! Sin premijera primio prvu pričest, ponosni otac se pohvalio

Zagreb: Premijer Andrej Plenković i supruga Ana snimljeni ispred Crkve Svetog Blaža
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/2
18.05.2024.
u 18:02

Premijer je lijepu vijest podijelio na Instagramu.

U župi svetog Blaža danas je prvu pričest primio stariji sin premijera Andreja Plenkovića. Predsjednik Vlade pohvalio se na društvenim mrežama velikim danom svog sina Marija.

"Danas je naš Mario primio sakrament Prve pričesti u župi sv. Blaža. Ponosni roditelji Ana i Andrej, sestra Mila i brat Ivan" napisao je uz fotografiju iz crkve koju je objavio na Instagramu.

Foto: Instagram/Andrej Plenković

Premijer će ovaj tjedan osim po velikoj svečanosti svojeg sina, pamtiti i po tome što je on po treći puta postao premijer. Jučer je, naime, nakon 10 sati zasjedanja u Saboru izglasano povjerenje Vladi RH na čelu s Andrejem Plenkovićem, kojeg je podržalo 79 zastupnika. On je zatim s izabranim ministrima prisegnuo pred Saborom.

VIDEO Plenković sa suprugom snimljen u javnosti

Komentara 33

LJ
ljudemisi
23:43 18.05.2024.

Svaka čast Plenkoviću, a slučajni je svoju djecu slao u pionire

Avatar Grga
Grga
21:26 18.05.2024.

Nek se ugleda na oca i bit ce medju najboljima! Prava Obitelj!

DA
dadalina
08:54 19.05.2024.

Netko jednom rece:"Uzmi špiglo i iskreno popricaj s osobom koju vidiš".Preporucam svima nama. Zlo razara svijet.Ajmo ga iskorjeniti pocevši od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije