Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOKUSIRAN NA PREDSJEDNIČKE IZBORE
Povratak na članak

Plenkovića pitali može li ga Karamarko ugroziti: 'Kad dođu unutarstranački izbori, onda ćemo igrati te utakmice'

Nisam to vidio, ali svaki član HDZ-a može sudjelovati na unutarstranačkim izborima - rekao je Plenković odgovarajući na pitanje kako gleda na objavu Karamarka.

Komentari 6

JA
Jazo
12:42 09.11.2019.

Jedino koga on može srusit je samog sebe

VL
NO
Nordik
12:20 09.11.2019.

Jel to onaj koji je srušio sebe i svoju vladu?

VL
DU
Deleted user
12:01 09.11.2019.

Karamarko ne moze ugroziti ni Miru Bulja.

VL
DU
Deleted user
12:57 09.11.2019.

Karamarko je nešto i radio, ali su ga vrlo brzo maknuli Šeks, Plenković i ostala probriselska korumpirana ekipa.

VL
DA
.Darkwood.
12:58 09.11.2019.

Plenković želi još 6 mjeseci vlasti kako bi bio ubilježen kao netko ko je prvi Hrvat kao premijer koji je bio kad je RH predsjedala unijom a nakon toga ide za anal..og speleologa Junckeru i Merkelici u EU. Kolinda preuzimm a HDZ pošto će izgubit izbore i postaje premijerka u VELIKOJ KOALICIJI, to je sve masonski plan iz vana, nebi EU dozvolila da neki ISTINSKI DESNIČAR preuzme HDZ zato su i ljevičara Plenkovića poslali da pripremi HDZ za tu agendu! Pod Kolindom slijedi porez na nekretnine i rasprodaja posljednjeg blaga a to su šume, vode i otoci, sve pod izgovorom ulaganja u zaštitu prirode i ulaganja u turizam! Pritom će narod klicat kako je lijepa!

VL
RP
rpzagreb
23:37 09.11.2019.

Ma tko može ugroziti stranku koja je prepuna raznih plenkovića, đakića, culeja, kuščevića, brkića i sličnih jako pametnih, sposobnih, stručnih i odgovornih hvatina, domoljuba......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.