Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna obljetnica
Povratak na članak

Plenković: Žrtve Srebrenice ne smiju nikad biti zaboravljene

"Hrvatska će kao prijateljska i susjedna zemlja uvijek pomagati Bosnu i Hercegovinu u izgradnji kvalitetnije budućnosti kao zemlje tri ravnopravna konstitutivna naroda, a osobito na njezinom putu prema članstvu u Europskoj uniji", istaknuo je Andrej Plenković

Komentari 10

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:45 11.07.2020.

Da, ali zrtve Kriznog puta se ne smije komemorirati ni po koju cijenu! One moraju ostati zatrpane u onih skoro par tisuca jama i to nitko ne smije ni dirati ni spominjati! Eh moj Plenkovicu, gdje si bio kad su Hrvate terorizirali po Sarajevu zbog jedne obicne mise za pokojnike?!

VL
DH
dalibor.hren
12:13 11.07.2020.

Što na sve veli koalicijski partner Pupi?

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
08:20 12.07.2020.

Zašto se brišu komentari u kojima se spomene pupovac i njegovo negiranje genocida u Srebrenici i Vukovaru???

VL
BO
boovuu
13:26 11.07.2020.

Plenković: Žrtve Srebrenice ne smiju nikad biti zaboravljen __________________ a za žrtve Vukovara te nije briga ( i drugih mjesta u Hrvatskoj).

VL
BE
Berbor
15:25 11.07.2020.

A zrtve u Bleiburgu prije 75 godine su desitine puta vece od Srebrenice. A Sarajevo je branilo komemoraciju nevinih zrtava za Bleiburhe u katedrali . U cemu je razlika izmedju Bleiburga i Srebrenice? Za Srbe su to bile ustase i fasisti u oba slucaja . Jedino ih mi Hrvati u oba slucaja zovemo nevinim zrtvama sto i jesu.! Zlocin je zlocin!

VL
TA
Talleyard
12:25 11.07.2020.

Za žrtve Srebrenice na savjesti su Europe i za njih je odgovarao mali broj zločinaca. Znatno je gori zločin titovih partizana, antifašista, komunista koji su počinili najgroznije zločine u Europi nakon 1945. kada su na križnim putevima, stratištima, jamama, šumama,a, rijekama... pobili više od milijun nedužnih Hrvata. Zločin je sviju nas i Europe što za te zločine baš nitko nije odgovarao. Još danas primaju nagrade preostali zločinci, njihove obitelji, još danas žive u kućama, stanovima, vilama koje su ti zločinci oteli, opljačkali.

VL
DU
Deleted user
12:54 11.07.2020.

Dok bude svijeta i vijeka od ovoga se Srbija ne mogu oprati..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.