Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER RH
Povratak na članak

Plenković: Da sam ja kao HDZ-ovac izgovorio ovo što i Milanović već bi se digla prava frka

Oporba želi neki politički prostor a to je istražno povjerenstvo, a time bi oni propitivali koga žele i optuživali nas Vladu i lijepili etikete korupcije, kazao je premijer

Komentari 26

HS
hren_sos
20:35 07.10.2020.

Zanimljivo da admin ne briše ovaj prvi komentar koji je iznimno uvredljiv, a kad netko iznese mišljenje koje je malo desnije naravi odmah piše kako komentar ima uvredljiv sadržaj...

VL
JU
Judita
20:32 07.10.2020.

Istina, Plenković bi za ovako izgovorene riječi završio na linču, ali kad je u pitanju "prvi" među jednakima onda je sve dozvoljeno. U svakom slucaju, drago mi je što su ovime nastale razne trzavice u lijevom bloku, bilo je vrijeme da im netko kaže što ih ide.

VL
Avatar Dipsy
Dipsy
20:37 07.10.2020.

Nema se Plenković vremena baviti djetinjarijama. Pustite ga da i dalje radi sa svojom Vladom odgovorno i prosperitetno, a Milanović neka slobodno napada redoslijedom kojim želi...

VL
DU
Deleted user
20:57 07.10.2020.

Sudstvo nam radi samostalno reče premijer,ali nam zato najvišu pravosudnu instancu (Ustavni sud) imenuje dvoglava partija, od svojih veterana i ideoloških ajatolaha. Zar neki dan nismo čuli javno priznanje da je Ustavni sud političko tijelo? Tko je ovdje lud? Moš mislit kako vjerujemo pravosuđu na čijem je čelu Antičević Marinović (Pipel mas trast as) i kum Šeparović.

VL
DU
Deleted user
20:10 07.10.2020.

Prema eu izvješću o korupciji Hrvatska zbog korupcije godišnje gubi oko 8.5milijardi eura. Zamislite samo jedan mandat bez ovih hdzsdphns lopina

VL
AN
ante7
19:52 07.10.2020.

Plenković je sve sličniji Sanaderu. Jedan je uništio INU a drugi AGROKOR. Sudovi pod kontrolom ne mogu ništa dokazati.

VL
DU
Deleted user
22:21 07.10.2020.

Kaže drug Plenković da je pomeo oporbu na izborima !? Nemam nikakvih iluzija da bi sadašnja oporba (naročito sestrinski im SDP) da se dočepala vlasti bila nešto bolja od HDZ-a, no uz ovakav izborni zakon i nije bilo teško pobijediti na izborima. Uz tri zastupnika dijaspore, ima i osam manjinaca od kojih su neki izabrani sa svega nekoliko stotina glasova kao npr. drug vječni predstavnik talijanske manjine Furio R. Drug je unatoč tome čak i postavljen na mjesto podpredsjednika Sabora RH !

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
19:35 07.10.2020.

Pusti to, Plenkoviću, nego nam reci jer više voliš kad ti Pupovac izdrka svoj mali čet-nički kurčić po leđima ili u usta.

VL
ME
mentar
19:35 07.10.2020.

Izbori su ti neustavni,kao I tanka vecina koju drziš!

VL
IM
Immanuell
19:46 07.10.2020.

Tko o čemu, prdmijer o korupciji..... U prošlom sazivu Vlade 14 ministara mu je abdiciralo prisilno, zbog masovne korupcije. Od ovog saziva Vlade koji treje nekih 3 mjeseca, otoala su mu već 3 ministra, zbog istog razloga. O čemu govori uopće premijer? Građani su glasali kako su glasali, mali čovjek je naivan, iskren, ne očekuje veliku laž ili prevaru.

VL
Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
20:33 07.10.2020.

To da bi mediji plazili po glatkim zidovima da on (Plenković rekao isto što je rekao Milanović) nije neka novost. To znaju svi kojim razmišljaju vlastitim mozgom. Doslovno, kako je rekao premijer - bila bi "revolucija". Što sve neki podrazumijevajuu pod tim pojmom ne bi s demokracijom to imalo nikakve veze! Ono što je jednom dopušteno drugog bi moglo doći glave. (1)

VL
Avatar osupnutihercegovac
osupnutihercegovac
20:16 07.10.2020.

šta misli pod kamilicom... kamilica je ljekovita i ljepo miriše

VL
BI
biskupijaizaustrijeuhdzovojslu
22:18 07.10.2020.

Plenković: Ministri su išli kod nekoga tko je šef javnog poduzeća, član HNS-a, poznaje sve.ma to je nemoguće,da se jedini ekskluzivni hrvati i akatolici iz hdz a druže s nekim tko podržava mesića i pusićku.ja u to ne vjerujem.nek hiznoo pop trolj istraži ovaj slučaj

VL
VI
vidum
19:39 07.10.2020.

Pomeo si ti ne samo oporbu, nego i Peveca i Agrokor.

VL
Avatar kotacic99
kotacic99
20:23 07.10.2020.

Ma ovakav SDP cijelo vrijeme radi za HDZ. Kada su stalno nesabrani, površni i bave se sami sobom drugi mogu raditi što žele i to uglavnom koriste. Kada je uostalom već dugo vremena nešto pametno i suvislo u Saboru proizišlo od oporbe? Tuku s paintball kuglicama prema vlasti, više radi samoreklame da bi dali smisao svog boravka u Saboru, a međusobno se kolju noževima i gaze svim i svačim tko će od njih doći u Sabor na besplatnu kopanju. Dobro za Plenkija, hvala bogu da je takav kakav je no sveukupno loše za društvo.

VL
K1
Kalimero_12
19:49 07.10.2020.

Leftardirani i proljevasti dio oporbe traže udebaške ovlasti, maloumne egzibicije na levim medijima za rušenje HDZ-a, jedine opcije koja je trenutno sposobna i voljna voditi Hrvatsku naprijed, jer ovoj bagri samo odgovara natrag, rušenje postignutog , reformi i raznih projekata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.