Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenković nudi samo kozmetiku, a vrijeme je za oštre rezove

U euforiji rasta BDP-a zaboravlja se na visoke kamate i veliku zaduženost države

Komentari 12

PR
prajdali100
20:45 26.10.2017.

Draga Marina što ti nudiš ?

VL
BI
bikica7
21:50 26.10.2017.

SDP-ovcima i liberalima je jedino stalo da traze smjenu vlade nisu ponudili aman bas nista.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
01:24 27.10.2017.

Da smo bili manje zaduženi, imali bi smo bolji kreditni rejting i manje kamate. Možda u tom slučaju Agrokor ne bi propao. Ovako je Agrokor bio u situaciji kao kad bi u nogometu na naše igrače, jer Hrvatska ima loš kreditni rejting, stavili 20kg tereta i očekivali da pobijede njemce. Nije pravdanje Todorića, davno je on znao u kakvoj situaciji je tvrtka, nego više opomena za buduće političare i poduzetnike.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
01:14 27.10.2017.

Na žalost nije vrijeme za oštre rezove, ne zbog ekonomske situacije, nego zato jer to glasači ne žele. Vole biti na začelju EU-a. Smanjenje javnog duga u periodu kraj 2015-kraj 2016. je 0.5 milijardi kuna (izjavio ministar Marić prije parar dana) tj. oko 0.065 milijardi eura.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
01:21 27.10.2017.

Sudovi su puni postupaka protiv propalih poduzetnika koji su pošteno radili. Propali su zato da bi vođe sindikalista imali kraljevstva i da bi javni i državni službenici imali 500kn mjesečno veću plaću. Poduzetnici koji su imali obrt i propali, sada nerijetko rade u Njemačkoj i vraćaju "dugove". Zapravo vraćaju ono što im je ovaj narod ukrao.

VL
DU
Deleted user
11:34 27.10.2017.

Duboko sam uvjeren da su svi u Hrvatskoj za duboke rezove, samo da to rezanje ne zahvati njih.

VL
MI
miholjčan
21:03 26.10.2017.

Nitko u Hrvatskoj ne nudi oštre rezove, jer su sve političke stranke nesposobne. Vode ih ljudi bez vizije, osim što žele biti na vlasti, nemaju drugih ambicija.

VL
DD
ddh
10:20 27.10.2017.

I opet jedna crvena "novinarka" soli pamet i zna sve najbolje. Ona i njezini dtrugovi i drugarice po crveni medijima stalno izmisljaju, lazu i podmecu i sa njihovim Yugo-Bernardicem te jako sa pamecu deficitarnim Marasima i Grmojama pokusavaju rusiti vladu. Drzavni dug, kojeg su prvom redu generirali njezini komunjare za vrijeme njezinog Führera Milanovica, ova vlast smanjuje, a ona tvrdi da se o tome ne vodi racuna. Ona svadronira o ratingu, a rating je njezina Vlada rusila dva puta, a ova Vlada ga je u medjuvremenu poboljsala i Hrvatsku izvela na put oporavka. I sve te cinjenice nemaju za tu drugaricu nikakvog znacaja, jer ona kao komunjara eto nesto zna, i stalno trubi o skoro nekakvoj propasti. Jedino sto ce u Hrvatskoj sigurno propasti je ideja u glavama te drugarice i njezinih Bernardica, da ce opet komunisti vladati Hrvatskom. Nikada vise.

VL
US
USA
00:11 27.10.2017.

Ovo je bez premca najbolja vlada od nastanka hrvatske drzave. Uz to najnesretnija jer su sbi dugogodisnji problemi bas u njenom mandatu izasli van. Moze li itko zamisliti kako bi osovina Maras-Grmoja rjesila ove teske probleme. Nekad je oporba bila oporba sa jakim licima i strucnjacima. Ovo sad je hrpa populistickog jada, skupina teskih neznalica i mediokriteta. Slazem se da treba i rezati, ali mislim da se ide u dobrom smjeru. A kolumnisticu kao i ostale mislioce nista jednostavno ne moze zadovoljiti. I tko je onda tu kriv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.